1Haarspray
Get The Look

Fris haar door droogshampoo

Door: Esmée
30/08/2016

Droogshampoo is dé musthave wanneer je geen tijd hebt om te douchen, maar wel vet haar hebt. Drama natuurlijk, want niemand wilt met vet haar naar het werk. Droogshampoo is in no time aangebracht en dus ontzettend handig om te gebruiken in tijdnood.

Droogshampoo, wat is het precies?

De witte poeder die in droogshampoo verwerkt zit, neemt het vet uit je haar op. Dit betekend dat je haar weer fris lijkt, zonder dat daar een douche bij komt kijken. Let wel op dat je het niet te vaak gaat gebruiken. Het kan, mits je het frequent gebruikt, haar groei remmen.

1Haarlak

How to?

Hoe gebruik je droogshampoo eigenlijk? Ten eerste, zorg er in alle tijden voor dat je haar droog is. Wanneer je het product op nat haar gebruikt, ontstaan er klonten. Als je de droogshampoo gaat gebruiken, zorg er dan voor dat je het op afstand sprayt. Het wordt op deze manier beter verspreidt en je voorkomt hierdoor witte vegen in het haar. Nog een tip om een witte vegen tegen te gaan is om het van onderaf op de haarwortels te sprayen. Als je deze tips allemaal opvolgt, is het een kwestie van doen, en je haar ziet er weer fris uit zoals altijd.

Weetje van de redactie: Droogshampoo is ook een ideaal product als je jouw haar gaat touperen. Het product geeft het haar meer grip en structuur. Door droogshampoo te gebruiken voorkom je dat het inzakt. Super handig dus!

1Backcombing
Img 3240
Esmée