Gespot Door De Redactie Sunkissed Strobing
Nieuws

Toveren met licht, Sunkissed Strobing én Sylvie Meis

Door: Annick
1/07/2016

Benieuwd waar alle internationale fashionblogs het over hebben? De redactie van Stijl Magazine surft elke week over het net, op zoek naar de nieuwste trends. Deze week: toveren met licht, sunkissed strobing én zonnebrillen.

Toveren met licht

Make-up genieën zijn er genoeg, maar om tussen ‘Peau de Picasso en van Gogh als upcoming talent op te vallen moet je van goeden huize komen. Patrick Ta is in Hollywood booming en in zeer korte tijd omgedoopt tot de make-up illusionist van het licht. Op magnifieke wijze weet hij elke huid om te toveren tot belle de jour. Denk creamy lip, nude tinten die elke huid doen stralen met vooral veel glans en wimpers sky high, et voila, de signatuur look van Ta is een feit. ‘Trucjes zijn er niet’, zegt Patrick, immers zijn de juiste producten het belangrijkste, en ieder gezicht nauwkeurig bekijken om het beste eruit naar voren te halen. A-listers als Gigi Hadid, Jessica Alba, Kylie Jenner en Jenna Dewan-Tatum staan in de rij voor zijn retouch by lightening.

From The Log Image 01

Trendalert! Sunkissed Strobing is het nieuwe shapen

Je kent het wel; je hebt een paar dagen in het zonnetje gelegen en je hebt een summer glow all over. Die wil je natuurlijk héél graag behouden, het liefst zelfs versterken. En dat kan! Met de techniek Sunkissed Strobing gebruik je, net als bij het gewone stroben, licht om natuurlijke schoonheid te benadrukken. Het enige verschil is dat je een beetje bronzer gebruikt om het gezicht subtiel te contouren. Laat ’t zonnetje maar komen!

Wij voorspellen dat Sunkissed Strobing één van de grootste zomertrends wordt om je zomerse gloed vast te houden en te versterken.

TrendAlert

Eye candy

The bigger the better luidt het credo deze zomer. Op de catwalks van de meest bekende modehuizen zijn deze grote monturen al veelvuldig gespot. Ga voor huge met bloemige details, zoals gezien bij Dolce & Gabbana, of juist voor overdreven vierkante monturen met gouden glitters à la Gucci. Kies je liever voor een opvallende, maar zoete look? Dan is een zonnebril met candy stripes helemaal het einde voor jou. Ronde glazen zijn daarnaast natuurlijk nog steeds hot. Wil je liever een mysterieus uiterlijk, kies dan een bril met cat eye glazen. Hoe je het ook wendt of keert, een zonnebril is het key item voor jouw zonnige stijl dit jaar. Niet alleen heel mooi, zeker ook praktisch ter bescherming van je ogen.

Bronnen: Trendalert.nl

Author Annick
Annick