Header Garmin Vierdaagse
Uitgelicht

Waarom je na het lezen van dit artikel ook een Garmin Vivoactive Music 3 smartwatch wil

Advertorial
Door: Tara
11/07/2018

De Garmin Vívoactive Music 3 smartwatch wil je om een heleboel redenen hebben. Mocht je nou bijvoorbeeld volgende week de Vierdaagse gaan lopen, dan is dit een geweldig item om jouw topprestatie (real-time) te meten en analyseren. Kijk je het lopen van die 160 km nog een (paar) jaartje(s) aan, maar wil je wel 'on-track' zijn en jouw lichaamsfuncties onder de loep nemen? Ook dan is een smartwatch echt een verrijking. Waarom? We sommen de voornaamste redenen op.

(G)een leven zonder smartwatch

Met slimme horloges is het een beetje als met draadloze koptelefoons. Je denkt op voorhand: ach, niet nodig. Want: ik kan indien gewenst mijn stappen zelf tellen. En: muziek heb ik toch al op mijn telefoon. En: waarom zou ik zoiets willen als stress monitoren? Maar dan heb je per ongeluk tòch zo’n smartwatch aan de haak geslagen en besef je al gauw: kan niet zonder, wil niet zonder. En terecht.

Smartwatches zijn kleine, handzame alleskunners, die steeds vernuftiger en onmisbaarder worden. Zoals de Vívoactive Music 3 van Garmin, die we eens in het digitale zonnetje zetten omdat ’ie zo fantastisch is.

Music, please!

Wie dol is op muziek, wordt sowieso beste maatjes met Vívoactive Music 3. Je kunt namelijk via de app iHeartRadio muziek downloaden en tot wel vijfhonderd nummers opslaan en beluisteren met je koptelefoon, mits deze bluetooth heeft. Je hoeft dus niet je telefoon mee de sportschool in te nemen om naar muziek te luisteren. Fijn, toch?

Ook tijdens de Vierdaagse (mocht je 'm lopen) een absolute uitkomst. Je favo muziek luisteren terwijl je de kilometers uit je benen trekt is toch een extra stimulans. Geen gedoe met draden aan je telefoon dus. Handig!

Vijftien vooraf geïnstalleerde sportapps

Wie van een actieve levensstijl houdt, is sowieso gebaat bij een smartwatch, maar helemaal bij eentje die extra features heeft. Zoals niet één, niet twee, maar meer dan vijftien voorgeïnstalleerde sportapps heeft de Garmin Vívoactive Music 3, en die je helpen je doelen te halen en je fitte lijf te behouden. Een uitgebreide collectie voor sporten als yoga, cardio, krachttraining, hardlopen, wandelen, zwemmen, golf en many more.

Handig: de activity tracking-functies en ingebouwde GPS leggen al je inspanningen vast en geven je de gelegenheid na een zweetsessie je inspanningen te analyseren.

Waarom de Elevate™ polshartslagtechnologie top is

Voorkomen is beter dan genezen, en dus loont het wel degelijk om kennis te vergaren over je hartslag en stress levels. Zo krijg je inzicht in de wijze waarop je lichaam in bepaalde situaties reageert en leer je wanneer het voor jou beter is een stapje terug te doen, of juist een tandje erbij. De Garmin Vívoactive Music 3 meet met behulp van de Elevate™ polshartslagtechnologie fitness & stress levels en geeft je die handige inzichten.

Met z’n allen

Samen is wel zo leuk, en motiverend. In de Garmin Connect™ online community houd je met behulp van handige grafieken niet alleen je persoonlijke resultaten bij, je kunt ook meedoen aan wekelijkse challenges en workouts creëren of downloaden. Nah! Koppel iedereen met wie je gaat sporten (óf Vierdaagse gaat lopen) als je vriend en ga samen op een sportieve manier de competitie aan ;).

Dit kan ’ie ook nog

  • Binnenkomende telefoontjes, smartphone meldingen en berichten tonen;
  • Contactloos betalen met Garmin Pay™;*
  • Zeven dagen zonder opladen als je ’m in smartwatch-modus hebt staan;
  • Overleven onderwater (en uiteraard dus ook zweet-proof)

*Bekijk informatie over de momenteel ondersteunde landen, betalingsnetwerken en deelnemende banken

Goed. Filmpje dan maar?

Winactie

Helaas, deze winactie is verlopen

Helaas is deze winactie verlopen. Bekijk de andere winacties en doe daaraan mee.

Tara Foto
Tara