Gespot Door Xelly Header Fullsize
Gespot door Xelly

Elke week neemt Xelly je mee in haar beauty- en lifestylewereld

Door: Xelly
28/07/2016

Hi beauties! Tijdens de zomer is het fijn om zo min mogelijk onderhoud te hebben aan je wimpers en wenkbrauwen. Maar hoe doe je dat precies? Ik heb een paar handigheidjes voor jullie op dit gebied en ben sinds kort ook helemaal verslaafd aan beautyfood kokos!

In Article

Valse wimper applicator

Plukjes of losse valse wimpers aanbrengen is een snelle manier om je wimpers tijdelijk extra volume en lengte te geven. Sinds kort werk ik met een valse wimper applicator, echt super handig! Met een pincet en wimperlijm is het best lastig om valse wimpers aan te brengen, maar met een speciale applicator is het zo gedaan! Ontwar je eigen wimpers altijd even met een borsteltje, zodat de nepwimper zicht makkelijk aanpast aan de vorm van je eigen wimper en dus langer blijft zitten.

In Article3

Tattoo, strokes of tinted

Je wenkbrauwen geven je gezicht vorm. Daarom is het van belang dat je ze goed bijhoudt met een pincet en dat ze mooi vol zijn. Dit fake je door je wenkbrauwen te laten tatoeëren (permanent), te laten behandelen met de hairstrokes techniek (semi-permanent) of door te kiezen voor een wenkbrauwverf (houdt zo’n twee weken). Ik heb dus laatst wenkbrauwverf gebruikt en dit is echt super makkelijk: je brengt het aan en laat het even intrekken. Daarna verwijder je de verf met een washandje of face cleanser. Het effect is mooie, volle wenkbrauwen die een week of twee goed van kleur blijven. Let erop dat je niet te donker gaat en ze niet te vol invult. Er zijn op Youtube veel videos over te vinden, zoek dan even op eyebrow tint.

In Article2

Kokoscocktail

Ik ben gek op kokos! Wist je dat het heel goed is voor je huid? Vitamine E is heel goed voor je huidherstel. Kokos is pure beautyfood. Je kunt het gebruiken om mee te bakken, braden, nagelriemen of je haar te verzorgen en je kunt het uiteraard drinken in de vorm van een cocktail. Heerlijk voor deze zomerdagen. Let er op dat jonge kokosnoten de meeste vitamines bevatten. Kokosnoten met een harde schil hebben de meeste vitamines al verloren. Alcoholvrije Kokoscocktails zijn lekker met bijvoorbeeld: kokoswater, ananas, aardbei en een beetje limoen.

Xelly2 1200
Xelly