Xelly Tutorial Header 00
Gespot door Xelly

Deze hot trends spotte Xelly deze week!

Door: Xelly
11/08/2016

Ik was deze week in Amsterdam voor business and pleasure en heb meteen even wat fijne hotspots meegepikt. Daar zag ik te gekke hairstyles, liet ik me inspireren door gezonde smoothies en stijlvolle interieurspulletjes en ik ontdekte bij het scrollen door de afgelopen Fashion Weeks wat de absolute nieuwe beauty must-do is! Kijk je mee?

In Article Fotos Xelly

Ik bezocht een Surinaams restaurantje, genaamd ‘De Waterkant’ en daar zag ik twee hippe chicks zitten die hun haar volledig in twisted braids hadden gestyled. Dit is een andere manier van vlechten, waarbij je twee haarplukken om elkaar heen draait. Helemaal leuk om fake haar toe te voegen voor extra volume. Ook kan je er leuke ringetjes in klemmen om je haar zo subtiel te versieren.

In Article

Een dag later was ik bij ‘Pluk’, een lunchroom in de Negen Straatjes. Naast dat je er kunt luchen, is het ook een soort conceptstore waar je toffe interieurspulletjes kunt scoren. Ik heb genoten van de ‘Clean Green Smoothie’: een ware detox voor body en skin! Verder heb ik hier lekker met mijn laptop zitten werken, want je kunt het prima als werkplek gebruiken wanneer je behoefte hebt aan een change of scenery.

In Article 2

Ik scroll regelmatig door de beelden van internationale Fashion Weeks om me te laten inspireren. Zo ontdekte ik dat veel designers komend seizoen alle glitters uit de kast trekken! Glitters op je gezicht zijn weer helemaal hot! Breng ze bijvoorbeeld aan op je jukbeen of kleur je wenkbrauwen in met glitters. Ook tof om glitters aan te brengen op je haarscheiding, voor een extra glamour effect. Meng losse glitters met doorzichtige haargel en creëer een unieke look.

Tot volgende week!

-X- XellyXelly2 1200
Xelly