Globalbeautyparijs
Global Beauty by Xelly

Global Beauty by Xelly - Parisienne look

Door: Xelly
8/12/2016

Voor onze spiksplinternieuwe rubriek 'Global Beauty by Xelly' reizen wij samen met visagiste Xelly Cabau van Kasbergen af naar een aantal steden in de wereld om make-up- en hairtutorials te maken. Elke maand neemt Xelly je mee naar een andere stad, waarin ze jou wekelijks voorziet van een nieuwe 'streetstyle' tutorial. Deze maand staat in het teken van Parijs: de stad van de liefde. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe video op het Stijl Magazine, so stay tuned!

#Parisienne

Xelly vraagt verschillende parisiennes om plaats te nemen in haar beauty chair en geeft hen een te gekke touch up. Ze laat je deze week zien hoe je de perfecte signature parisienne look maaktI

Stay tuned

Stay tuned voor meer tutorials vanuit Parijs, die je heel goed gaan helpen met looks voor de feestdagen. Een tipje van de sluier: er komen tutorials aan met nephaar, een snelle (maar feestelijke) kerst-look en we sluiten het jaar af met een NYE tutorial voor jouw perfecte nieuwjaarsparty look, geïnspireerd op dé macarons van La Durée uit Parijs.

Au revoir!

De video's zijn gemaakt met de Panasonic HC-X1000E en de Panasonic vlogcamera DMC-LX15.

Xelly2 1200
Xelly