Header Sportlook Xelly Contrast
Global Beauty by Xelly

Zo blijft je make-up en haar perfect zitten tijdens het sporten

Door: Xelly
12/01/2017

Voor onze rubriek 'Global Beauty by Xelly' reizen wij samen met visagiste Xelly Cabau van Kasbergen af naar een aantal steden in de wereld om make-up- en hairtutorials te maken. Deze maand vlogen we met Transavia naar Kopenhagen: de stad van design en minimalistische mode. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe video op het Stijl Magazine, so stay tuned!

#Sportlook

In deze video tutorial laat Xelly jou zien hoe je een frisse, long lasting make-up- en haar look maakt, ideaal voor tijdens het sporten. We willen er als vrouw natuurlijk nog wel een beetje fashionable uit blijven zien.. ook tijdens het zweten! Xelly geeft daarnaast ook heel handige tips.

De stappen (make-up):

 • Reinig je huid goed voordat je gaat sporten
 • Gebruik een hydraterende crème met SPF
 • Zet eerst een laagje gewone mascara op je bovenste wimpers
 • Zet als laatste laag een waterproof mascara op je bovenste wimpers
 • Liever geen mascara op je onderste wimpers, dit kan snel gaan uitlopen tijdens je workout
 • Gebruik een mineralized poeder als basis (hier zit geen olie in, dus dat vlekt niet i.c.m. transpireren)
 • Ga voor een olie-vrije creamy blush voor op je lippen en creëer een frisse, gezonde blos.
 • Finishing touch: fixeer je wenkbrauwen met een borsteltje en haarlak.
 • Maak het af met een fixing spray, zodat je make-up goed blijft zitten.

De stappen (haar):

 • Maak een hoge paardenstaart
 • Pak een klein plukje aan de onderkant van je staart
 • Pak een schuifspeldje en zet het aan de onderkant vast met wat andere haren en door je elastiek.

Meer tips & tricks zien van make-up artist Xelly Cabau van Kasbergen? Bekijk ook alle andere handige make-up- en haartutorials van Global Beauty.

After

Winnen!

Ben jij, net als de redactie, ook zo'n fan van de stad Kopenhagen? Dan hebben wij goed nieuws: we verloten namelijk 10x de time to momo Kopenhagen city guide! Dit is de vernieuwde versie van de 100% Kopenhagen-gids. De stad staat bekend vanwege de stijlvolle mode en het Deense design. Een stad bomvol kunst en cultuur. Wij zeggen: hebben!

Hoe doe je mee? Mail je naam, adresgegevens en de reden waarom je wilt winnen, naar: stijl@bol.com o.v.v. winactie time to momo Kopenhagen en je maakt direct kans! In de eerste week van februari nemen we contact op met de winnaars.

Nyhavn

Stay tuned

Stay tuned voor nog twee tutorials vanuit Kopenhagen! Volgende week zie je hoe we bij toonaangevende kapster Gun-Britt op bezoek gingen en we sluiten af met een 'from coffee to cocktail look'.

Elke donderdag vind je om 16.00 een nieuwe video van Xelly op het Stijl Magazine.

P.S. Ook zin in een citytrip naar Kopenhagen? Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Transavia heel snel, betaalbaar en comfortabel naar deze toffe stad!

De video's zijn gemaakt met de Panasonic HC-X1000E en de Panasonic vlogcamera DMC-LX15 en in samenwerking met Transavia.

Xelly2 1200
Xelly