Globalbeautybyxellybalmain
Global Beauty by Xelly

Global Beauty by Xelly - The fake hair look - Parijs

Door: Xelly
15/12/2016

Voor onze spiksplinternieuwe rubriek 'Global Beauty by Xelly' reizen wij samen met visagiste Xelly Cabau van Kasbergen af naar een aantal steden in de wereld om make-up- en hairtutorials te maken. Elke maand neemt Xelly je mee naar een andere stad, waarin ze jou wekelijks voorziet van een nieuwe 'streetstyle' tutorial. Deze maand staat in het teken van Parijs: de stad van de liefde. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe video op het Stijl Magazine, so stay tuned!

#Fakehairlook

In deze tutorial laat Xelly jou zien hoe je het beste 'fake hair' in je eigen haar kunt zetten en hoe je de look zo natuurlijk mogelijk maakt. Wie wil er nou niet een volle bos krullend haar voor de feestdagen?

Stay tuned

Stay tuned voor meer tutorials vanuit Parijs, die je heel goed gaan helpen met looks voor de feestdagen. Een tipje van de sluier: er komen nog twee tutorials aan met een snelle (maar feestelijke) kerst-look en we sluiten het jaar af met een NYE tutorial voor jouw perfecte nieuwjaarsparty look, geïnspireerd op de macarons van La Durée uit Parijs. Hierna vliegen we door naar een andere stad!

Au revoir!

De video's zijn gemaakt met de Panasonic HC-X1000E en de Panasonic vlogcamera DMC-LX15.

Xelly2 1200
Xelly