Nye Header Xelly 2
Global Beauty by Xelly

Global Beauty by Xelly - The NYE Look - Parijs

Door: Xelly
29/12/2016

Voor onze rubriek 'Global Beauty by Xelly' reizen wij samen met visagiste Xelly Cabau van Kasbergen af naar een aantal steden in de wereld om make-up- en hairtutorials te maken. Elke maand neemt Xelly je mee naar een andere stad, waarin ze jou wekelijks voorziet van een nieuwe 'streetstyle' tutorial. Deze maand staat in het teken van Parijs: de stad van de liefde. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe video op het Stijl Magazine, so stay tuned!

#NYElook

In deze tutorial laat Xelly jou zien hoe je voor new years eve' een girly, maar ook stoere look creëert. De kleuren zijn geïnspireerd op la Durée, dé macaronspecialist van Parijs!

Stay tuned

Stay tuned voor nieuwe tutorials vanuit... Kopenhagen! Scandinavië staat bekend om haar goede smaak en dat zie je terug op straat. Mooie mensen, met minimalistische en stijlvolle looks, maar ook de hipsterlook is nog steeds trending.

Elke donderdag vind je om 16.00 een nieuwe video van Xelly op het Stijl Magazine.

Winnen!

Ben jij, net als de redactie, ook zo'n fan van de stad Parijs? Dan hebben wij goed nieuws: we verloten namelijk 10x de time to momo Parijs reisgids! Dit is de vernieuwde versie van de 100% Parijs-gids. Parijs is natuurlijk de stad van prachtige avenues, wereldberoemde monumenten en natuurlijk la vie Parisienne. Wij zeggen: hebben!

Hoe doe je mee?
Mail je naam, adresgegevens en de reden waarom je wilt winnen, naar: stijl@bol.com o.v.v. winactie time to momo Parijs en je maakt direct kans! In de tweede week van januari nemen we contact op met de winnaars.

Ttmm Parijs

De video's zijn gemaakt met de Panasonic HC-X1000E en de Panasonic vlogcamera DMC-LX15.

Xelly2 1200
Xelly