Xelly Global Beauty Nieuwjaarsborrel
Global Beauty by Xelly

Global Beauty by Xelly - Vintage Look - Kopenhagen

Door: Xelly
5/01/2017

Voor onze rubriek 'Global Beauty by Xelly' reizen wij samen met visagiste Xelly Cabau van Kasbergen af naar een aantal steden in de wereld om make-up- en hairtutorials te maken. Elke maand neemt Xelly je mee naar een andere stad, waarin ze jou wekelijks voorziet van een nieuwe 'streetstyle' tutorial. Deze maand vlogen we met Transavia naar Kopenhagen: de stad van design en minimalistische mode. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe video op het Stijl Magazine, so stay tuned!

#vintagelook

In deze tutorial laat Xelly jou zien hoe je een mooie 'op vintage geïnspireerde' make-up look maakt, met als blikvanger een mooie, donkere lip. Heel classy op de nieuwjaarsborrel (of een ander feestje natuurlijk). Xelly geeft daarnaast ook heel handige tips. Kijk mee!

Before After

Stay tuned

Stay tuned voor nog drie tutorials vanuit Kopenhagen! Scandinavië staat bekend om haar goede smaak en dat zie je terug op straat. Mooie mensen met minimalistische en stijlvolle looks, maar ook de hipsterlook is nog steeds trending.

Volgende week zie je hoe we onze goede voornemens gaan waarmaken en welke look daarbij heel goed op zn plaats blijft zitten, gaan we bij Gun-Britt op bezoek en we sluiten af met een 'from coffee to cocktail look'.

Elke donderdag vind je om 16.00 een nieuwe video van Xelly op het Stijl Magazine.

P.S. Ook zin in een citytrip naar Kopenhagen? Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Transavia heel snel, betaalbaar en comfortabel naar deze toffe stad!

De video's zijn gemaakt met de Panasonic HC-X1000E en de Panasonic vlogcamera DMC-LX15 en in samenwerking met Transavia.

Xelly2 1200
Xelly