Hair By Xelly
Nieuws

Hair by Xelly Cabau van Kasbergen

Advertorial
Door: Marit
25/05/2017

In het nieuwe boek 'Hair' deelt bekend visagiste en haarstyliste Xelly tips over hoe jij het beste uit je haar kunt halen, welke tools je kunt gebruiken en welke kleur en haarstijl het best bij jou passen. Wij nemen jou in onze video mee tijdens de Masterclass van Hair by Xelly.

Hair by Xelly

Xelly Cabau van Casbergen is de visagiste en haarstyliste van bekende Nederlands zoals Sylvie Meis, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Nicolette van Dam, Lieke van Lexmond, Nicolette Kluijver, Do en Kim Feenstra. Xelly reist de hele wereld over om bij shows en shoots voor hen klaar te staan en dit geeft haar de kans om overal inspiratie vandaan te halen.

Voorheen kwam Xelly al met haar boek Make-up waarin zij allerlei tips & tricks liet zien om goed voor de dag te komen. Naast haar leven als visagiste, is zij zichzelf ook verder gaan ontwikkelen als haarstyliste. In haar tweede boek Hair laat zij jou zien hoe jij je look helemaal af kunt maken met een perfecte haarstijl. En dat hoeft volgens Xelly niet eens een tijdrovende bezigheid te zijn.

Hair is een praktisch boek vol step-by-step tutorials voor alles van beach waves, een classy chignon en glamourkrullen tot simpele updo's van enkele minuten.

Haar Boek Xelly

Masterclass Rob Peetoom Amsterdam

Afgelopen maandag 22 mei gaf Xelly een Masterclass Hair bij Rob Peetoom in Amsterdam. Zo'n 20 meiden die zichzelf onderscheiden in de vlogger- en bloggerwereld namen hun haren zelf onder handen met behulp van Xelly's boek.

In de video is ook te zien hoe Xelly haar expertise deelt met de influencers die de Masterclass bezochten. In 'Hair' vind je ongeveer 24 kapsels die jij zelf thuis kunt creëren. Xelly heeft stap-voor-stap uitgelegd hoe jij de look kunt maken bij jezelf. Je hebt er slechts enkele tools voor nodig. In het filmpje zie je hoe de meiden met hun eigen haar aan de slag gingen.

Masterclass HAIR

Musthave tools & producten by Xelly

Tips en weetjes voor je haar

Xelly geeft ook aan dat je je haar beter niet iedere dag met shampoo wast. Maar dit betekent ook niet dat jij met vet haar de deur uit moet gaan. Xelly werkt graag met droogshampoo. Hiermee kun jij je haar net wat minder vaak wassen én zorgt je ook nog eens voor meer volume.

Wil jij je haar af en toe eens lekker verwennen? Neem dan de tijd om met een haarmasker te ontspannen en je haar wat rust te geven. Hiermee verzorg je je haar goed én je hoofdhuid.

Bestel het boek 'Hair' by Xelly nu!
Xelly Interactive1
Hair

Hair

Hair van visagiste en haarstyliste Xelly Cabau van Kasbergen is hét boek voor jou als je het beste uit je haar wil halen. Voor shoots en sho…

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit