Halloweennailart
Get The Look

Halloween: Inspiratie voor op je nagels

Door: Esmée
17/10/2016

Het is bijna zover.... Halloween. Op 31 oktober mag je de meest freaky outfits uit de kast halen. Echter blijft het bij Halloween niet alleen bij een outfit. Je moet jezelf natuurlijk helemaal Halloween-proof maken, dus je nagels mogen niet vergeten worden. Eigenlijk is er tegenwoordig van alles mogelijk op gebied van nail-art. Maar, om de keuze wat gemakkelijker te maken, bieden wij jou alvast wat inspiratie!

Spider-Woman

Wie aan Halloween denkt, denkt natuurlijk aan spinnen. Dus ga jij toevallig dit jaar al heks? Dan passen deze nagels wellicht goed bij je outfit!

Bloody Nails

Wie aan Halloween denkt, zal waarschijnlijk ook aan bloed denken. En wanneer je net even geen inspiratie hebt voor een outfit, speel je met deze nagels safe!

Pumpkin Nails

Halloween valt natuurlijk op de laatste dag in oktober. En ja, wie aan oktober denkt, denkt aan pompoenen. Hier kan je natuurlijk wel wat mee doen wat betreft nail art.

Of een combinatie met een beetje glitter

Wil je liever iets minder glamour en meer griezeligheid?

Haunted Nails

Natuurlijk horen bij Halloween ook spoken en spookhuizen. En waarom niet op je nagels ladies?

How to?

Begin sowieso eerst met een basecoat. Lak er daarna een kleur overheen. Hierna is het volledig aan jou wat jij precies op je nagels wilt hebben. Het is hoe dan ook handig om een dotting pen en een kwastje te hebben. Hiermee kun je gemakkelijker lijnen trekken en stippen zetten. Nadat je een kleur op je nagels hebt gedaan, kan je beginnen met jou eigen nail art. Succes dames!

Img 3240
Esmée