1Hairjewelsheader
Nieuws

Hebben: hair gems

Door: Lot
24/08/2016

We want hair gems. En dan niet van het zoete soort dat je normaal in bruidskapsels ziet, nee, het betere heavy metal werk. Een trend die deze zomer is komen overwaaien van het festivalterrein, maar best nog een hele tijd meekan – zo leuk is-ie.

Dit zijn pas sieraden!

Om heel eerlijk te zijn moesten we nooit zoveel hebben van haarjuwelen, maar dat ging over vlinders van strass en dergelijke. De juweeltjes van nu, die zijn pas een sieraad voor je haar! Sla Instagram en Pinterest er maar op na en je snapt wat we bedoelen: boxer braids die door metalen ringetjes zijn gehaald, paardenstaarten bezaaid met zilveren sterren, stoer gesmeden haarspelden… zelfs met Swarovski-kristallen bezetten bloemetjes mogen er zijn, zolang ze niet te veel bij elkaar klitten.

En… blijf!

Om te voorkomen dat al dat moois in de loop van de dag uit je haar glijdt, bewerk je het eerst met een texturizing formule (spray, poeder of crème). Die zorgt voor een wat stugger haaroppervlak en dus voor meer grip. Een laagje haarlak op het eind eroverheen sprayen zou in theorie ook kunnen, alleen kan dat de kwaliteit van je hair gems aantasten. Ze zien er weliswaar tough uit, maar je weet maar nooit.

Author Lot
Lot