Ti Sento Milano Main
Trending

Ontdek de Hidden Treasures van TI SENTO – Milano

Advertorial
Door: Lianne
22/02/2019

“Het is een heerlijke zomerdag. Je ligt aan het zwembad ergens in een warm land en het zonlicht weerkaatst in het water. Een magisch moment. De kleuren om je heen zijn schitterend en je verheugt je op de avond. Vanavond pak je uit met de sieraden uit de nieuwe collectie ‘Hidden Treasures’ van TI SENTO – Milano…”

Aan de sieraden van TI SENTO – Milano is met liefde gewerkt

Met bovenstaand scenario in het achterhoofd zijn de goudsmeden in het atelier van TI SENTO – Milano aan de slag gegaan. Zomers, magisch en warm. Drie toverwoorden die de nieuwe collectie ‘Hidden Treasures’ belichamen. Elk sieraad is gemaakt van premium 925 sterling zilver en de stenen in de oorbellen, ringen, kettingen en armbanden zijn met de hand gezet. De kleuren turquoise, kobaltblauw, goudgeel en zilver voeren de boventoon in deze nieuwe collectie.

Ti Sento Milano 1

Deze zomer wordt magisch

Of je deze zomer nou gaat flaneren aan het zwembad, dansen in het zand, shoppen in de mall of eh, gewoon gaat werken. De sieraden van TI SENTO - Milano passen bij elke gelegenheid. De Italiaanse elegante pieces misstaan je tenslotte nooit. En nu je de Hidden Treasures van TI SENTO – Milano hebt ontdekt, hoef je ze niet meer te verbergen. Mix en match erop los of ga voor een subtiele look door één pronkstuk te dragen, zoals de TI SENTO – Milano hanger met een donkerblauwe steen.

Ti Sento Milano 2

Klasse om je nek

De hangers en colliers uit de ‘Hidden Treasures’ -collectie springen stuk voor stuk in het oog. Bijvoorbeeld de TI SENTO – Milano hanger met een donkerblauwe steen. Deze steen straalt rust en energie uit en het is bijna onmogelijk om er niét naar te kijken. Houd je van iets excentrieker? De TI SENTO – Milano slangenhanger is een opvallend stuk. Het zilveren sieraad heeft een geelgoud vergulde hanger van een slang. Spannend … Draag deze collier wanneer je zin hebt om extra uit te pakken. Liever deze mysterieuze slang om je vinger? Kan ook. De verfijnde TI SENTO – Milano slangenring is verguld in geelgoud.

Om door een (oor)ringetje te halen

Versier je oren deze zomer met iets nieuws. Wat dacht je van de TI SENTO – Milano oorknopjes? De handgezette turquoise stenen doen denken aan kabbelend water in een zonnig zwembad. Wil je extra uitpakken voor bijvoorbeeld een feestje of een uitgebreid diner? Ja, doen! Geef je look een elegante upgrade met de zilveren TI SENTO – Milano armband met donkerblauwe steen.

Met TI SENTO – Milano ben je klaar voor de zon

Is er een TI SENTO – Milano sieraad dat jou doet stralen? Dan is het nu alleen nog maar even wachten op de eerste zomerse zonnestralen.

Lianne