1Lipartheader
Nieuws

Hot op Instagram: Lip art

Door: Esmée
1/09/2016

Op Instagram is lip art helemaal hip and happening. Verschillende beauty artists toveren de meest geweldige kunstwerken op hun lippen, van sushi tot de Amerikaanse vlag. Zou jij hiermee naar school of je werk durven? Met make-up kan je de meest fantastische creaties maken. Denk aan de geweldige kunstwerken op je ogen met oogschaduw of nailart wat helemaal hot is. Nu is de volgende trend aan de gang: Lip art. Ja je leest het goed, kunstwerken op je lippen!

Lip art kan je zo gek en zo moeilijk maken als je zelf wilt, net wat je leuk vindt. Op Instagram kan je voldoende inspiratie opdoen voor te gekke looks. Denk bijvoorbeeld aan het patroon van een meloen op je lippen. Lip art is te gek om op te doen als je naar een feestje gaat of naar een avondje uit.
Je hebt niet heel veel nodig om zelf creaties te maken. Het enige wat je nodig hebt is een lippenstift, schmink voor als je een erg strakke lip wilt, oogschaduw voor een doffe look, een kwastje om het aan te brengen en eventueel een dotting pen. Je moet natuurlijk eerst bepalen welke look je wilt maken. Het verschilt per patroon of stijl wat je nodig hebt. Ga jij het proberen?

Img 3240
Esmée