Header Langewimpers
How to

How to: verleidelijke, lange wimpers

Advertorial
Door: Merel
12/12/2017

Lange wimpers. De een is ermee geboren en de ander zou er een moord voor doen. Ben jij niet gezegend met mooie, volle wimpers? Geen zorgen: met deze tips heb ook jij straks verleidelijke wimpers en kun jij shinen!

Kies de juiste mascara

Het succes van mooie wimpers hangt vaak af van de mascara. Ook al zijn er goede goedkope mascara’s, wij raden je toch aan om een luxere variant te kiezen voor een optimaal effect. Luxe mascara’s zijn over het algemeen minder klonterig en zorgen ervoor dat het langer goed blijft zitten. Maar welke variant past nou het beste bij jou?

Sfeer1 Langewimper

Long lash
Een 'long lash' mascara bevat synthetische vezels waardoor je wimpers worden verlengd en meteen een stuk voller lijken. Kies bijvoorbeeld voor Lancôme Hypnôse Drama Mascara Waterproof. Dit product geeft je wimpers niet alleen meer lengte, maar ook een intens zwarte kleur. Bovendien combineert het volume met een waterproof mascara, super handig in de winter.

Volume
Als je meer volume in je wimpers wilt, kun je het beste voor een volume mascara gaan. Hierin zitten namelijk siliconen die voor een extra laagje op je wimpers zorgen, zodat ze voller ogen. Een goed voorbeeld hiervan is de Yves Saint Laurent Volume Faux Cils Mascara. Dankzij een conditioner met krullend effect, een fixator die het effect langer laat duren en een borsteltje dat het volume opdrijft, heb jij in een handomdraai prachtige volle wimpers. Tip: een wimperkruller helpt je om nog meer volume in je wimpers te creëren.

Krullend
Een andere optie is de krullende mascara. Deze heeft een speciale borstel waarmee je makkelijk een liftend effect creëert. Voor een extreem krullend effect is de Dior Diorshow Iconic een goede keuze. Deze mascara bevat een formule met stretch-effect, zodat je wimpers spectaculair 'opkrullen'.

Aanbrengtechniek

Niet alleen het type mascara, ook de manier waarop je het aanbrengt is erg belangrijk. Om een vol effect te creëren, breng je je mascara aan met een horizontale zigzagbeweging. Tip: breng een primer aan voordat je met mascara aan de slag gaat. Een primer zorgt voor meer volume en beschermt je wimpers, win-win dus!

Wil je je wimpers langer maken? Zet de borstel dan aan de basis en breng hem helemaal tot de uiteinden van je wimpers. Let wel op dat je niet teveel mascara op de borstel doet, zo voorkom je dat de wimpers aan elkaar plakken.

Sfeer Langewimpers

Fake it untill you make it

Naast de juiste mascara, zijn er ook manieren om je wimpers op een natuurlijke manier te laten groeien. Smeer bijvoorbeeld voordat je gaat slapen een dun laagje vaseline op je wimpers. Met deze truc zorg je ervoor dat ze minder snel afbreken en dus lang kunnen groeien.

Tot die tijd kun je best een beetje valsspelen. Nepwimpers zijn dé manier om in één klap lange wimpers te creëren. Inglot heeft prachtige nepwimpers die nauwelijks te onderscheiden zijn van echte wimpers. Neem bijvoorbeeld de Individual Eyelashes; dit zijn losse wimpertjes die worden aangebracht tussen je eigen natuurlijke wimpers. Dankzij de verschillende varianten kun je je persoonlijke wimperlook creëren.

Heb je nou echt hele korte wimpers van jezelf? Ook dan is Inglot jouw reddende (kerst)engel. Met deze Eyelashes ben je verzekerd van een waanzinnige oogopslag. Bovendien passen ze bij elke look, zowel overdag als ’s avonds!

Merel
Merel