Hp Sprocket Header Stijl Magazine
Trending

In no time al je festivalfoto’s uitgeprint met HP Sprocket

Advertorial
Door: Joyce
17/05/2018

Alle legendarische festivalmomenten vastgelegd met je smartphone? Van zo’n dag (of weekend) wil je of course nog lang nagenieten. Nu kun je natuurlijk iedere dag even door de foto’s op je smartphone scrollen, maar weet je wat nóg leuker is? Je festivalfoto’s direct uitprinten met de HP Sprocket en een mooi plekje in je interieur geven. Zo vangen ze geen virtuele stof in de fotomap op je smartphone, maar geniet jij elke dag na van die onvergetelijke festival vibes!

De HP Sprocket maakt van festivalplezier een herinnering op fotopapier

Met de compacte HP Sprocket print je je lievelingsfoto’s in no time uit, draadloos vanaf je smartphone. Overal waar je wilt. Of je nu de boel op stelten zet op het Sziget-festival of een dansje waagt op Lowlands… The day after kun je aan het (kater)ontbijt al jouw favoriete kiekjes printen. Kijk zelf maar hoe easy het is:

HP Sprocket in actie

De lichtgewicht mobiele fotoprinter past in je broekzak en reist dus moeiteloos mee naar elke (vakantie- of festival)bestemming. Maar als je liever thuis op je gemakje jouw favoriete foto’s uitprint, is de HP Sprocket uiteraard net zo handig.

De HP Sprocket is enorm eenvoudig in gebruik. Een kind kan de was doen. Of een iets ‘te gezellige’ festivalganger, bij wijze van. Echt zo gepiept:

  • Download de HP Sprocket-app (gratis voor iOS en Android). Hier kan je de foto's ook nog in bewerken met tekst, leuke icoontjes en andere attributen;
  • Zorg dat je de Sprocket en smartphone via bluetooth met elkaar verbindt;
  • Selecteer de leukste foto’s op je telefoon of social media;
  • Print de foto’s direct uit.

Geef geluksmomentjes (lees: gênante foto’s) cadeau aan je vrienden

Je festivalclique achteraf op social media taggen is zo 2017. Anno 2018 geef je iedereen gewoon direct de meest hilarische shots cadeau. ;) Hoe tof is dat? En dat geldt natuurlijk niet alleen voor festivals, maar ook voor andere fijne momenten samen. Bijvoorbeeld met de liefde van je leven of je moeder, zoals influencer Claartje Rose in onderstaande video doet:

HP Sprocket by Claartje Rose

Idee: creëer met HP Sprocket in 5 stappen een festivalfotomuur

Uitgefeest? Al je favoriete foto’s uitgeprint? Dan is het nu de hoogste tijd om daar iets moois van te maken en ze niet te ‘verstoppen’ in een fotoboek. Wat dacht je van een festivalfotomuur in de slaapkamer? Of een collage in de gang?

Wat simpele tips om de mooiste collages op de muur te toveren:

1. Maak een selectie van je favoriete foto’s

Een groot voordeel van een collage, is dat je lekker veel memorabele momenten een plekje in huis kunt geven. Good bye keuzestress! Voor alle vrienden en mooie momenten is er een plekje.

Kies dus niet één, maar zoveel foto’s als je wilt. Tip: houd een beetje ruimte over, zodat je jouw muur steeds weer kunt uitbreiden na een vet festival. The best is yet to come! ;)

HP Sprocket + Serena Verbon delen onvergetelijke momenten uit

2. Denk na over de stijl en kleur van de foto’s

Denk na over de stijl van de collage en kleur van de foto’s. Past het wel bij jouw persoonlijke stijl? En vloekt het niet met de rest van je interieur? Zo kun je bijvoorbeeld alle foto’s ook zwart-wit uitprinten voor een strakke look en voor sepia-foto’s kiezen in een vintage interieur met voornamelijk warme kleuren. Of je kiest gewoon voor kek veel kleur natuurlijk. En is het ’t uiteindelijk toch niet helemaal? Dan is een nieuwe foto uitprinten met de HP Sprocket een fluitje van een cent.

3. Maak het spannend met verschillende formaten

Combineer de kleine fotootjes van de HP Sprocket met andere formaten foto’s, quotes of posters voor een speels effect. Zo kun je de HP Sprocket kiekjes bijvoorbeeld afwisselen met een paar ‘oude’ foto’s die je al ingelijst had, zodat alles samen één geheel vormt.

4. Bedenk eerst voor welke compositie je gaat

Voordat je aan het plakken slaat, is het een slim idee om eerst de compositie die je in gedachten hebt uit te tekenen. Gewoon op een papiertje, of door velletjes papier op de muur te mixen en matchen.

5. Print op (HP ZINK) fotopapier

Alleen het beste resultaat is natuurlijk goed genoeg voor jouw favoriete fotoherinneringen. Het is daarom een goed idee om het originele, bijbehorende HP ZINK fotopapier te gebruiken. ZINK maakt aangepast fotopapier speciaal voor printers van HP. Zo weet je zeker dat je ook op zakformaat de beste kwaliteit afdrukt. En, leuke extra: het HP ZINK fotopapier is voorzien van een kleeflaag. Ideaal om een fotomuur mee te fixen dus! Zónder gaten in de muur.

Geen plek voor een complete fotowand?

Ga dan voor een trapverhaal (een collagemuur bij je trap) of hang je favoriete foto’s aan een lijntje (van fairylights). Je snapt: de mogelijkheden zijn eindeloos - net als de herinneringen die jij met de HP Sprocket gaat vereeuwigen. Liever helemaal niet op de muur maar veilig in een fotoalbum? Gan dan voor je eigen HP sprocket fotobook.

Winactie!

Win: 3x HP Sprocket

Helaas is de winactie verlopen. Bekijk onze andere winacties via de link hieronder en wie weet val jij daar in de prijzen!

Joyce Nafzer Profile
Joyce
? Praat mee

Krijg jij ook zo’n zin om met je festivalkiekjes aan de slag te gaan?

De discussie kan niet worden getoond vanwege je cookie instellingen.