Iamtoro Header
Uitgelicht

IAMTORO: je nieuwe favoriete boxershort

Advertorial
22/10/2018

IAMTORO is een nieuw Nederlands boxershortmerk dat razendsnel groeit. Want steeds meer mannen ervaren de voordelen van de unieke, atletische snit. Bovendien zie je er extra goed uit in een IAMTORO boxershort. Comfort staat bovenaan, maar het oog wil tenslotte ook wat.

Bye bye bouwvakkersdecolleté

De atletisch gesneden broek is iets hoger van achteren waardoor een bouwvakkersdecolleté voorgoed verleden tijd is. Dus of je nou straten aan het maken bent of diepe squats maakt in de gym, je billen blijven gegarandeerd onder de waistband zitten.

Uitgebreid getest

Een boxershort moet vooral lekker zitten. En daarom is IAMTORO uitgebreid getest. IAMTORO heeft hiervoor een groep mannen ingeschakeld die de boxer hebben gedragen onder allerlei omstandigheden en op allerlei plekken, van de sportschool tot de slaapkamer. Er zijn flink wat samples doorheen gegaan om tot het uiteindelijke ontwerp te komen, maar dan heb je ook wat: de perfecte boxer.

Kroonjuwelen

Misschien heb je wel eens gehoord van een muscle fit t-shirt waarbij de snit de spieren wat meer benadrukt. De boxershorts van IAMTORO doen hetzelfde - de speciale belijning benadrukt de been- en bilspieren - en zijn daarmee uniek. Bovendien is de voorkant van de boxershorts juist iets lager dan de gemiddelde boxershort en de zachte stof en de fijne pouch zorgen voor optimaal draagcomfort. De kroonjuwelen worden iets gelift en blijven op hun plaats en vrij van de dijen.

Inspiratie

IAMTORO staat voor kracht. Het merk daagt mannen uit om hun dromen na te jagen en zich niet uit het veld te laten slaan. Zo zijn de modellen van het merk gecast op hun verhalen over wilskracht en doorzettingsvermogen. En bij elke boxershort zit een kaartje met een inspirerende quote.

Iamtoro3

Buy more pay less

Als je eenmaal IAMTORO gedragen hebt, wil je niets anders meer. Daarom betaal je bij bol.com een extra aantrekkelijke prijs als je meerdere boxers tegelijk koopt. Zo betaal je - als je een 8-pack koopt - slechts €15,50 per boxershort!

Winactie

Helaas, deze winactie is verlopen

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.