Iberolax header

IberoLax zet je stoelgang weer op gang

Advertorial
4/12/2019

Een opgeblazen gevoel, buikkrampen en verstopte darmen gaan meestal vanzelf weer over. Maar wat nou als je al meerdere dagen niet naar de wc kunt? Dan helpt IberoLax, een mild laxeermiddel waarmee je je stoelgang weer rustig op gang brengt. Maar obstipatie krijg je niet zomaar, dus check ook onze andere tips!

Too cool for stool

Al meerdere dagen niet naar de wc geweest? Vervelend en stiekem ook een beetje gênant. Maar toch komt 't regelmatig voor, dus niks om je voor te schamen. Meestal zijn ongezond eten, weinig beweging, veel (werk)stress en een tekort aan vocht de grootste boosdoeners. Herkenbaar? Dan heb je vast wel iets aan de volgende tips:

  1. Drink 's ochtends iets warms. Vooral een kopje gemberthee doet wonderen.
  2. Vezels bevorderen een goede stoelgang. Voeg dus meer groente en fruit (zoals pruimen) toe aan je voeding.
  3. En juist met extra vezels in je systeem is het belangrijk dat je voldoende drinkt. Neem dus 3 tot 4 extra glazen water per dag.
  4. Ga er vaker op uit! Pak de fiets naar werk of ga iedere avond een eindje wandelen.

Naast bovenstaande tips kun je ook IberoLax* gebruiken, een mild laxeermiddel. Wees gerust, je hoeft niet meteen een flinke sprint naar het toilet te maken. IberoLax brengt je stoelgang op een natuurlijke en vooral rustige wijze weer op gang, zonder krampen en plotselinge aandrang.

*Disclaimer: Iberolax is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Iberolax sfeerbeeld 1

Met IberoLax breng je op een milde én natuurlijke wijze je stoelgang weer op gang.

Iberolax sfeerbeeld 2

Beweeg meer en voeg ook wat extra vezels toe aan je voeding!

1 van 3

Natuurlijke verzachting van je stoelgang

IberoLax werkt met het vocht in je lichaam en zorgt ervoor dat deze wordt vastgehouden in je darmen. Dit maakt de ontlasting zachter en brengt je stoelgang weer gestaag op gang. Ook fijn om te weten: IberoLax heeft geen smaak. Gewoon even oplossen in water of mengen in een beetje vla, en klaar! Het middel heeft geen toegevoegde zouten én het is suiker- en glutenvrij.

Kortom, eet meer vezelrijk voedsel, drink extra water, zorg voor genoeg lichaamsbeweging en neem 2 tot 3 zakjes IberoLax per dag. Hierdoor komt je normale stoelgang weer op gang!

KOAG/KAG-nr. 80-1219-5206