1Parfumheaderredactie
Meet the Team

In geuren en kleuren: onze favo parfums op een rijtje.

Door: Sharon
22/09/2016

Oh wat ruiken we toch lekker op de redactie! Waar we eerder al onze favoriete lipsticks met je deelden, is het nu de beurt aan onze lievelingsgeurtjes. Zie hier de signature parfums van de redactie dames, en een tip van the one and only man op de redactie (ja, dat lees je goed).

Sabina

1Parfumsabina

Gucci Bamboo

Prada, Dolce & Gabbana, Valentino, call me a Italian lover, maar alle parfums uit het land der pasta, zijn bellissimo! Mijn ultieme favoriet op dit moment is Gucci Bamboo en niet alleen vanwege de prachtige flacon, immers wil het oog ook wat, maar juist vanwege het exotische hart in de geur. Ylang ylang, het ingrediënt der liefde, maakt dit parfum onweerstaanbaar, althans, voor mij dan.


Lot

1Parfumlot

Prada Infusion d'Iris Eau de Parfum

In 2007 werd de eerste versie gelanceerd en sindsdien is dit een van mijn lievelingsgeuren. Hij opent best onschuldig met een paar lieflijke bloemetjes (iris, oranjebloesem) en fruitig mandarijn, maar geef hem de tijd! Uiteindelijk komen vetiver en cederhout bovendrijven en dan snap je de verleiding.

Esmée

1Parfumesmee

Prada Candy

Mijn favoriete parfum is Candy van Prada. Het parfum is vooral ‘s avonds erg lekker door de wat sterkere ondertoon. Wanneer ik hem op doe moet ik altijd denken aan vakantie door de heerlijke combinatie van vanille en honing. Echt een aanrader voor wanneer je een sterke geur wilt met een zoetje!

Conny

1Parfumconny

Marc Jacobs Rain

Mijn favoriete geur is Rain van Marc Jacobs. Het is een 'splash' wat inhoudt dat je hem all-over kunt sprayen. Jaren geleden ontdekt in Miami en daar doet de geur me sindsdien aan denken. Hij is soms verkrijgbaar als limited edition, maar vaak ook niet, dus dan shop ik hem online via een internationale webshop.


Juul

1Parfumjuul

Thierry Mugler Alien

Alien: het klinkt buitenaards. En dat is het. Dit parfum van Thierry Mugler is mysterieus en bovennatuurlijk. Pas op: dit parfum betovert je en houdt je misschien wel jaren in zijn greep..

De combinatie van heerlijke houtachtige elementen en de basis van amber maakt dit tot een perfecte geur voor ieder moment van de dag. Nog een voordeel: het parfum blijft lekker lang hangen!

Sharon

1Parfumsharon

Rituals Eau des Indes

Dromerig en subtiel, maar toch aanwezig. Deze bij toeval ontdekte geur draag ik altijd op de make-uploze momenten en tijdens een avondje relaxen met vriendlief of vriendinnen. En zeg nou zelf, meer dan een lekker geurtje heb je daar toch niet voor nodig?

Voor hem

Als extra een anonieme tip van onze one and only man op de redactie: Bleu de Chanel of Dior Homme. Voor het geval je vriendlief ook lekker wilt laten ruiken.

0001 Author Sharon
Sharon