1Headergalaxy
Nieuws

Instagram trend: Galaxy freckles

Door: Sharon
26/08/2016

Make-up vanuit outer space: Galaxy freckles. Deze bijzondere trend spotten we de laatste tijd veel op Instagram. Hele sterrenstelsels worden op gezichten en soms zelfs nek en schouders geschilderd. Wij zijn fan, dus bij deze een korte how-to.

Heb je een feestje en zin in een Avatar look? Of wil je gewoon eens iets nieuws proberen met make-up? Instagram’s galaxy freckles zijn de moeite waard! Bekijk de trend op Instagram door te zoeken op #galaxyfreckles en volg het volgende stappenplan voor een cosmic look.

1Headergalazy

1. Start jouw sterrenstelsel met een laag foundation zoals je die normaal gesproken ook aanbrengt. Gebruik een goede primer op je ogen als basis voor de oogmake-up.

2. Gebruik ruimte-achtige kleuren oogschaduw, zoals metallic blauw, zilver, en paars en breng deze aan op je ogen, wangen en neus. Gebruik een fan brush om de kleuren goed te blenden en strepen te voorkomen. Ook kan je roze, blauwe of paarse lipstick gebruiken om de look te creëren. Smeer de lipstick wel goed uit met een sponsje.

3. Gebruik plakkertjes of losse glitter om een extra glam effect toe te voegen. Als ze niet goed blijven plakken kan je wimperlijm gebruiken om ze te fixeren.

4. Voor de highlighter fan: Leef je uit, deze look vraagt om hoe meer hoe beter als het op highlighter aan komt.

5. Als laatst gebruik je een witte eyeliner om spikkels en sterren te maken – nu is je eigen galaxy compleet. Have fun!

0001 Author Sharon
Sharon