Jaybird Header
Uitgelicht

Zo wordt hardlopen leuk (en vliegen de kerstkilo’s eraf)

Advertorial
Door: Lot
27/12/2017

Ja, komend jaar ga je het echt doen: de fitste versie van jezelf worden met een dichtgetimmerd hardloopplan. Hulde! Het winterse weer werkt in ieder geval lekker mee (rennen in de tintelfrisse buitenlucht is het summum) en deze slimme tool geeft het allerlaatste zetje. Klaar?

Beat ‘m

Onderzoek aan de Brunel University London heeft uitgewezen dat sporten op een fijne beat oppeppend werkt, waardoor je uithoudingsvermogen met maar liefst 15% wordt vergroot. Doe jezelf en je post-party lijf dus een lol en plug een paar oordopjes in. Het liefst draadloze, want dan heb je geen gehannes met snoeren die in de weg zitten als je bezig bent.

Wat die draadloze oordopjes betreft: bij Jaybird ben je daarvoor aan het goede adres. De oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor sporters. Bovendien zijn ze compatible met zowat elk Bluetooth-apparaat, dus je kunt er gewoon je eigen smartphone, sporthorloge of MP3-speler op ‘aansluiten’.

Jaybird Sfeer

Je vergeet dat je ze draagt

Belangrijk punt: draadloze sportoordopjes moeten tijdens je work-out natuurlijk perfect blijven zitten, zelfs als je bloedfanatiek bezig bent. Jaybird heeft die van hen zo ontworpen dat je ze gegarandeerd nooit verliest. En grote kans dat je vergeet dat je ze in hebt. Elk model komt met verschillende maten ergonomische ‘fins’ (vleugeltjes) en ‘tips’ (kussentjes) zodat je je eigen combinatie kunt samenstellen, precies afgestemd op jouw oor.

Ook het geluid kun je customizen, door de geluidsinstellingen aan te passen via de Jaybird App. De kwaliteit van het geluid is trouwens groots. Hoe actief je ook beweegt, je blijft haperingsvrij muziek luisteren.

Nog meer voordelen van de draadloze oordopjes van Jaybird: ze zijn zweet- en waterbestendig, je kunt ze gebruiken als headset om mee te bellen, en ze verzekeren je van minstens vier uur playtime en de mogelijkheid om daar onderweg tijdens het luisteren tot acht uur bij op te laden – afhankelijk van de variant. Er zijn er drie, verkrijgbaar in allerlei te gekke kleuren en gemaakt voor verschillende typen sporters.

Jaybird Run

Voor de die hard hardloper: de Jaybird RUN

Jaybird X3

Voor de fanatieke hardloper: de Jaybird X3

Jaybird Freedom 2

Voor de casual hardloper: de Jaybird Freedom 2

1 van 3

Voor de die hard hardloper: de Jaybird RUN

Nou ja, laten we zeggen voor elke sporter die hoge eisen aan zichzelf en zijn sportgadgets stelt. Met de Jaybird RUN heb je echt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van draadloze sportoortjes te pakken. Draadlozer krijg je het namelijk niet. De RUN bestaat enkel en alleen uit de oordopjes zelf, zonder de beugels die je van de meeste andere wireless headphones gewend bent. Hierdoor kun je je nóg vrijer bewegen! Het geluid, de pasvorm, alles is van hoge kwaliteit.

Met één knop bedien je ‘m en met de Jaybird App vind je je oortjes snel terug als je ze kwijt bent (wat handig is, want ze zijn serieus klein). Een volle batterij gaat vier uur mee en onderweg kun je daar nog eens acht uur bij opladen. Weinig tijd? Met vijf minuten in de lader heb je al één uur gebruikstijd te pakken.

En fijn: behalve zweet- en waterproof is deze versie ook bestand tegen regen en modder. Daardoor wordt hij ook al wel als hét sportieve alternatief voor de Apple AirPods beschouwd.

Voor de fanatieke hardloper: de Jaybird X3

Maar zeker ook voor andere (buiten)sporters en atleten die er graag vol tegenaan gaan. De Jaybird X3 kan namelijk tegen een stootje en past bovendien prima onder een helm. Dus of je nu snoeihard fietst, een bootcamples volgt of aan het trailrunnen bent, het enige waar je je mee bezig hoeft te houden, is je training en de playlist op de achtergrond. Die oortjes gaan echt nergens heen. Oh, en de batterij gaat maar liefst acht uur mee als hij volledig is opgeladen. Daar kun je dus een volle week op sporten.

Voor de casual hardloper: de Jaybird Freedom 2

Deze ultralichte sporthoofdtelefoon van hoogwaardig metaal komt met superkleine, fijne dopjes. Het geluid is klasse, de Jaybird Freedom 2 draagt supercomfortabel en er zit vier uur power op de oordopjes en nog eens vier uur power op de meegeleverde oplaadclip. Dankzij het geïntegreerde SpeedFit draadbeheer kun je als hardloper snel wisselen van een pasvorm ónder naar óver het oor zonder dat er iets in de weg zit. Hoeveel je ook beweegt, je oortjes blijven stevig op hun plek zitten. Kom hier nog veel meer te weten over deze sterke in-ear dopjes en bekijk onderstaande video.

Winactie Jaybird
Winactie

Helaas! Deze winactie is verlopen

Deze winactie liep t/m 27 januari 2018.

Author Lot
Lot