Header
Get The Look

Jij beach godin!

Door: Lot
29/07/2016

Strand in zicht of niet, een gloeiend sexy beach look scoort altijd punten. Zo krijg je er een van top tot teen.

Glow (met mate)

Elke (fake) tan wordt nog eens verdiept door er een laagje glans overheen aan te brengen. Als je het slim doet, concentreer je je op schouders, decolleté en benen. Moet je eens zien wat voor een gestroomlijnd lijf je daar van krijgt.

  1. De beste basis voor een stralende strandlook is een puur-natuur glow. Daarvoor hoef je alleen maar een loofah mee onder de douche te nemen, zo’n plantaardige, zongedroogde spons. Al masserend raak je er dode, dofmakende huidcellen mee kwijt.
  2. Vervang je dagelijkse bodyverzorging door een lotion of crème waar een subtiele shimmer in zit of voeg er zelf de nodige glans aan toe. Dat kan prima met een losse poeder of vloeibare highlighter.
  3. Hier kun je het bij laten, of je zet je gebruinde huid nog eens extra in het zonnetje door een glanzende bronzer over sleutelbeenderen, schouders en aan de zij- en binnenkant van dijbenen en kuiten te strijken. Dat laatste maakt je benen optisch slanker en ranker, een truc van Victoria’s Secret angel Alessandra Ambrosia.
In Article4

Broeierig mooi

Gaat 100% make-upvrij op het strand je te ver, kies je gewoon voor een select aantal producten in natureltinten. Op je nagels doet een felle kleur het juist wel goed: hoe intenser de pigmenten in een lak, hoe beter hij bestand is tegen kleurvervaging door de zon.

  1. Kun je niet zonder je BB crème, getinte dagcrème of foundation, leg hem dan vóór het aanbrengen in de koeling. Dankzij de warmte van je gezicht versmelt hij prachtig met je huid, wat een perfect natuurlijke teint oplevert.
  2. Een lipgloss trekt zandkorrels aan als een magneet. Dep liever een beetje lipstick op je lippen en strijk er daarna een transparante balm overheen voor de glans.
  3. Make-up artist Pat McGrath vertelde ons ooit hoe je je wimpers definitie geeft zonder ze onder lagen mascara te verstoppen: zet het begin van je wimpers aan met een zwarte, en de puntjes met een bruine mascara

In Article2

Felle kleuren op je nagels winnen het ’s zomers van zachte pastels. Hoe intenser de pigmenten in een lak, hoe beter hij bestand is tegen kleurvervaging door de zon.

Beach hair & care

Misschien wel het allerfijnste aandenken aan een dag zand, zee en zon is een bos beach hair. Je weet wel, van dat verleidelijk warrige I-don’t-care haar. Heel gemakkelijk te creëren zonder strand in de buurt, en ben je daar toevallig wél te vinden gooi er dan toch maar gewoon wat ‘care’ tegenaan. Vindt je haar fijn.

  1. Spray een salt spray in op droog of handdoekdroog haar en ga er flink met je vingers doorheen om het product te verdelen en textuur tevoorschijn te halen. Tip: bouw het productgebruik langzaam op – begin met een beetje en voeg eventueel steeds wat toe. Zo voorkom je dat je haar zwaar en futloos wordt.
  2. Mag het nog een tandje wilder? Zet er de föhn op.
  3. Wie haar strandhaar echt aan zee opdoet, doet er goed aan er regelmatig een UV-bescherming in te sprayen. Dat wist je uiteraard allang, maar wat je misschien nog niet wist is dat er UV-sprays zijn die meteen textuur creëren en zo het beach effect kracht bij zetten.
In Article1
Author Lot
Lot