Kapsels2017
Trending

Kapsels 2017: 5x haarinspiratie

Door: Marit
26/02/2017

Een nieuw jaar biedt de unieke kans om eens iets anders te doen met je kapsel in 2017. Voor 2017 zijn er weer allerlei nieuwe kapseltrends die jou ongetwijfeld een ‘fresh look’ geven. We hebben 5 populaire haartrends uit 2017 voor jou op een rijtje gezet.

1. The blunt

De bob komt al een paar jaar weer terug. Maar nu gaan we nog een stap verder met ‘the Blunt’. The Blunt heeft een volle, botte lijn en neemt het over van de normale medium lengte. Met deze coupe is alles op dezelfde lengte geknipt. Het kapsel hoeft niet kort te zijn, maar kan losjes tot en over de schouder vallen.

2. Sandy Blonde

Je ziet de grijze gloed steeds vaker langskomen. Maar nu is de zandkleurige blonde look een populaire trend in 2017. De grijze tint door het blonde haar creëert een mooie gloed. De donkerblonde kleur wordt de komende jaren weer helemaal hot. Ook voor de vrouwen waar de grijze gloed al van nature doorkomt, is deze trend een uitkomst. De 'vergrijzing' hoeft niet meer tegen te worden gegaan, want grijs is helemaal hot.

View this post on Instagram

Sandy blonde😍

A post shared by Mai Nguyen (@hairbymai) on

3. Prima Ballerina

Steeds vaker zie je een simpele of strakke knot in het haar. Deze inspiratie wordt voornamelijk uit de balletwereld gehaald. Ook met de knot zijn verschillende variaties mogelijk. Je kunt de knot hoog in het haar dragen, maar ook losjes laag in je nek. Verder is het ook mogelijk om de knot strak te dragen of juist casual losjes.

4. Comeback van de pony

Heb je er ooit wel eens over nagedacht om een pony te nemen? De pony komt weer helemaal terug in combinatie met allerlei kapsels. Je kunt de pony toepassen bij kort haar, maar ook bij lang en steil haar. Vaak is het bij een pony wel zo dat de vorm van je gezicht bepalend is voor het type pony. Het kan namelijk ook zijn dat een pony simpelweg niet past bij jouw looks.

View this post on Instagram

70s muse. #JaneBirkin

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

5. Superlang

Je ziet steeds meer vrouwen met lang golvend of steil haar. Als je nog geen lange looks hebt, duurt het wel even voordat je deze look kunt maken. Je kunt alles op dezelfde lengte laten knippen als je lang haar hebt. Het hoeft niet lang van achter en kort van voor. Lang sluik haar is de nieuwe trend in 2017 als we het hebben over lang haar. Breng er een slag in en verzorg het haar goed. Op deze manier zullen jouw glanzende lokken zeker opvallen.

View this post on Instagram

I just love this style 💙💙💙 Cr @kaelamishae

A post shared by long_hairstyles (@long_hairstyles) on

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit