Headermelanokerst
Uitgelicht

Met de nieuwe kerstcollectie van Melano straal je extra komende kerst

Advertorial
Door: Tara
13/12/2018

Het is december, en it’s beginning to look a lot like Christmas. Het gros van Nederland heeft z’n kerstboom al opgetuigd en de echte enthousiasteling heeft er een verlichte voortuin bij geknutseld. Alles verdient wat extra bling tijdens de feestdagen. Ook jij. Het Nederlandse label Melano Jewelry geeft je die nodige zelfversiering.

Maak de sier

Het sieradenmerk Melano maakt al een tijdje goede sier met hun verwisselbare concept waardoor je je sieraden eindeloos kunt mixen en matchen. En hoe leuk is het om tijdens de feestdagen extra te shinen en in een handomdraai van sieraad te wisselen? Genoeg sieraden heb je natuurlijk nooit, en tijdens de feestdagen al helemaal niet.

Hoe dat verwisselbare concept van Melano precies werkt? Heel simpel: ringen, armbanden, kettingen en oorbellen zijn voorzien van schroefdraad, waarmee je de steentjes op de sieraden eraf kunt schroeven en kunt wisselen voor een ander steentje en daardoor kun je de sieraden van Melano gemakkelijk aanpassen aan ál je feestelijke kerstoutfits. Creëer op elk gewenst moment je eigen unieke sieraad en kies tijdens kerst elke dag een ander steentje.

Melano In Article

Melano heeft een geweldige verzameling sieraden en honderden steentjes die je erop en eraf kunt schroeven. In verschillende materialen, kleuren en groottes. Of je nu een klassieke parel zoekt, liever een kristal, voor kerst een twisted jinglebell balletje wenst of gewoon een gemstone steentje, de keuze is reuze!

All I want for Christmas…

Voor kerst heeft Melano een heleboel mooie nieuwe steentjes en sieraden die je allemaal wel wilt hebben, bekijk ze hier:

Winactie

Maak kans op een gouden ketting van Melano

Helaas deze winactie is afgelopen, de winnaars zijn persoonlijk bericht.

Tara Foto
Tara