Sinner Nauders Moss Green Header 2 V2
Advertorial

Klaar voor de zwarte piste met de SINNER Nauders skibril: altijd perfect zicht.

Advertorial
Door: Joyce
18/01/2019

Ben jij iemand die álles uit een wintersporttrip haalt? Gaat er bij jou geen dag voorbij zonder dat je op de piste te vinden bent om je ski- of snowboardskills te verbeteren? En, laat jij je niet weerhouden door vallende sneeuw of juist felle zon? Dan ben jij iemand bij wie de SINNER Nauders skibril perfect past!

Slim naar de sneeuw met SINNER

SINNER weet maar al te goed welke factoren er bijdragen aan een geslaagde wintersporttrip: een dik pak sneeuw, perfecte pistes, leuk gezelschap en natuurlijk goede wintergear. Dat laatste regelt SINNER voor je. Elk product is van hoogwaardige kwaliteit en uitgerust met de laatste technologieën voor de beste sportervaring. Zo ook de handige SINNER Nauders skibril, deze bril heeft verwisselbare lenzen. Hiermee heb je, ongeacht de weersomstandigheden, altijd perfect zicht. Dan hoef jij je alleen nog druk te maken over hoe cool je die berg af scheurt.

20170320 0036 Edit V2

Door de lenzen van de SINNER Nauders skibril

Als fanatiek wintersporter weet je dat het weer in een mum van tijd om kan slaan. Zo roetsj je ’s ochtends in de sneeuw de piste af en geniet je ’s middags van een heerlijk winterzonnetje met uitzicht over de bergtoppen. Klinkt als een topdag! In de meest ideale situatie heb je voor deze verschillende weersomstandigheden verschillende skibrillen bij je. Eén bril bij sneeuw en één tegen de felle zon. Met de SINNER Nauders skibril heb je het beter bekeken. Deze bril is voorzien van twee lenzen die je in no-time verwisselt. Je hebt dus maar één skibril nodig!

SINNER Nauders skibril: click en go, go, go!

De SINNER Nauders skibril bevat twee lenzen: de SINTEC-lens voor bewolkt weer en de spiegellens voor zonnestralen. Gaat het sneeuwen? Klik de SINTEC-lens erop en je bent ready to go! Breekt de zon door? Wissel de SINTEC-lens om met de spiegellens en je kunt weer door. Verwisselen is een fluitje van een cent dankzij het Easy Click-systeem. Dit maakt het wisselen heel makkelijk. Het werkt via een schuifsysteem: schuif open, lens eruit, nieuwe lens erin en schuif dicht. Zo gepiept, kijk maar:

Dit is de SINNER Nauders skibril

Zonnestralen? Spiegellens!

Je opent de gordijnen en ziet een strakblauwe hemel met zon: yes! Welke lens gaat er op je SINNER Nauders skibril? Juist, de spiegellens. Deze lens valt onder categorie 3 en stemt jouw ogen zeer tevreden in zonnige omstandigheden. Want die schittering van de sneeuw is mooi, maar bij een snelle afdaling werkt de schittering létterlijk oogverblindend. En dat is erg irritant. De spiegellens vermindert deze schitteringen en biedt 100% UV- bescherming.

Stijlvol de berg af met SINNER
Sinner Nauders Slide 1
Sinner Nauders Skibril Sintec Lens Moss Green
1 van 3

Het oog wil ook wat

Niet alleen heb je dankzij de SINNER Nauders altijd de juiste skibril bij je, de skibril heeft nog meer voordelen. Dankzijde anti fog-coating op beide lenzen heb je geen last van condens en het panoramisch gezichtsveld zorgt ervoor dat je niets van het fantastische uitzicht mist. Ook belangrijk: hij zit als gegoten! Dankzij de dubbele laag hypoallergeen schuim hoef je niet bang te zijn dat je de après ski-bar instapt met van die rode drukpunten in je gezicht.

Daarnaast heeft de skibril een band van elastisch materiaal die je makkelijk verstelt. Zo zit de SINNER Nauders altijd goed, ongeacht de helm die je draagt. Tot slot ziet de SINNER Nauders skibril er slick en sportief uit en is ‘ie er in verschillende kleuren. Maak je een flitsende indruk met de matte Moss Green of ga je voor -altijd goed- Matte Black?

Win een Nauders skibril!
Winactie!

Helaas!

Helaas, deze winactie is afgelopen. Winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Joyce Nafzer Profile
Joyce