Header Wimperserums
How to

Volle, lange wimpers van jezelf – zo krijg je ze

Door: Lot
13/10/2017

Wimperserums, hoe konden we ooit zonder? Je brengt er elke avond na het reinigen een dun laagje van aan op de wimperrand en jaaaa hoor, een paar weken later loop je rond met wapperende, lange wimpers.

Wondermiddeltje

Vroeger moesten we het doen met wonderolie, valse wimpers of lash extensions, maar inmiddels weten we beter. Want de wimperserums van tegenwoordig, man man man, wat word je daar knap van. Hoewel ze natuurlijk allemaal hun eigen uitgebalanceerde cocktail aan ingrediënten bevatten, komt de werking van deze formules neer op het volgende: de haarzakjes waar wimpers uit groeien krijgen dagelijks (bij voorkeur ’s avonds, na het reinigen en voor het slapen gaan) een flinke portie voedingsstoffen toegediend, waardoor ze vollere, sterkere, langere wimpers met meer glans produceren. Vier van onze favoriete wimperserums:

Sfeer 2 Wimperserums

1. FEG Eyelash Enhancer

Een wimperserum vol proteïnen dat binnen twee weken de conditie van wimperhaartjes zichtbaar verbetert en na vier tot zes weken maximaal resultaat laat zien. Verheug je op (tot 2 millimeter) langere, sterkere en beter gehydrateerde wimpers. Het kan trouwens ook aangebracht worden op wenkbrauwhaartjes om ze voller te maken en kale plekjes op te vullen.

Kiezen als:
Je op zoek bent naar een goed serum voor een goede prijs.

2. Nanolash Eyelash Conditioner

Een serum dat uitgebreid door artsen en dermatologen is getest en volledig veilig werd bevonden voor ogen die sneller dan normaal geïrriteerd zijn. De werkzame stof erin (bimatoprost) kwam oorspronkelijk alleen in oogdruppels voor tot bleek dat gebruikers er als bijwerking – heel vervelend – langere wimpers van kregen. Toen de cosmetische industrie zich er vervolgens op stortte werd al snel duidelijk dat dit ingrediënt inderdaad de groeicyclus van wimpers verlengt.

Vanaf vier weken dagelijks gebruik gaat opvallen dat je wimpers langer, voller en ook donkerder zijn geworden. En omdat de formule beschermt tegen beschadigingen en uitvallen, bevordert het ook nog eens de wimperdichtheid.

Kiezen als:
Je gevoelige, snel geïrriteerde ogen hebt.

Sfeer Wimperserums

3. RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Dit serum vraagt iéts meer geduld van haar gebruikers dan de meeste andere eyelash serums, maar na twaalf weken trouw aanbrengen word je beloond met waanzinnig weelderige wimpers. Een mix van biotine, groene thee-extract, panthenol en peptiden (het gepatenteerde BioPeptin complex) versterkt en verzacht wimperhaartjes, zodat ze minder snel afbreken. Ginseng en extracten van het swertia japonica-bloemetje beschermen en revitaliseren je wimpers. Het vetzuurrijke zegepalm-extract zorgt tot slot voor de nodige glans.

Hierna hoef je de formule slechts drie à vier keer per week aan te brengen, bij wijze van onderhoud.

Kiezen als:
Je van de wimperverf of wimperextensions bent. Omdat het RevitaLash-serum op waterbasis is, kan het prima in combinatie daarmee worden gebruikt.

4. M2 Beauté Eyelash Activating Serum

De actieve ingrediënten in dit serum zetten zo’n enorme groeispurt in gang dat je wimpers bijna 50% langer worden (= klinisch bewezen). Niet van de ene op de andere dag natuurlijk, maar na zes tot acht weken mag je al zichtbare resultaten verwachten. Behalve groeistimulerende stoffen bevat de formule ook vitamine B7. Dit gaat wimperverlies tegen en versterkt wimperhaartjes. Hyaluronzuur zorgt voor de hydratatie en hydrolyzed glycosaminoglycans houdt je wimpers stevig en flexibel.

Kiezen als:
Je vooral lángere wimpers wilt.

Author Lot
Lot