Header Love Beauty Planet 2 Logo
Trending

Met love Beauty and Planet maak je jezelf én de planeet mooier

Advertorial
Door: Tara
27/08/2018

Love Beauty and Planet is mooi van binnen én van buiten. En start een hele mooie beweging waar jij aan kunt bijdragen!

Wie het kleine niet eert…

… Is inderdaad het grote niet weerd. Dus zoekt team Love Beauty and Planet het in de kleine dingen om een groot verschil te kunnen maken en de planeet een welverdiende aai over de bol te kunnen geven. Dat verschil maken ze met de ingrediënten in hun producten. Die zijn natuurlijk, biologisch en vegan, bestaan voor meer dan 85% uit biologisch afbreekbare formules (maar daarover later meer), en zijn vrij van siliconen, parabenen, kleurstoffen en andere kwajongens. De verpakkingen zijn gemaakt met 100% gerecycled plastic. Met de doppen zijn ze er nog niet helemaal, maar daar wordt hard aan gewerkt en deze zullen snel volgen!

Zelf blijven ze bescheiden: ‘We zorgen ervoor dat we op elke mogelijke manier een verschilletje kunnen maken. Small acts of love, noemen we dat.’

Small act of love

Ook jij kunt een steentje bijdragen, want onder een small act of love verstaat Love Beauty and Planet een heleboel dingen. Het merk geeft zelf alvast het goede voorbeeld met hun producten. Als jij ze gebruikt tijdens je douchebeurt, heb jij je eerste kleine daad al verricht.

Maar om de balans en schoonheid van Moeder Aarde te herstellen, kun je ook aan dingen denken als: carpoolen, minderen in afval, recyclen, de kraan dicht draaien wanneer je je tandenpoetst of je handen inzeept, naar je werk fietsen in plaats van de auto te pakken… you name it.

Die acts kun je delen met team Love Beauty and Planet door het merk op Instagram te taggen (@lovebeautyandplanet_nl) en door #smallactsoflove bij je post te vermelden.

Een greep uit het #smallactsoflove-aanbod:

De wereld mooier; jij mooier

Alle kleine beetjes helpen, vindt ook Love Beauty and Planet. En zo is het. Een zo groen mogelijk verzorgingsritueel is de lat. Maar tegelijk: een verzorgingsritueel dat jouw buitenkant mooier maakt. Mooi aan de binnenkant, goed voor jouw buitenkant, dat idee.

Dat is het merk gelukt, kijk maar ’ns wat voor een blinkende (en uitgebreide!) collectie haar- en huidverzorgingsproducten het in huis heeft.

Bonuspunten

Extra bonuspunten mogen hier worden uitgedeeld, want het merk laat niet alleen siliconen weg uit alle formules, de shampoos worden ook verrijkt met plantaardige reinigingsstoffen, wat betekent dat vuil op een milde manier wordt verwijderd. In alle conditioners vind je biologische kokosolie die je haar ontklit, en zacht en glad maakt. Love Beauty and Planet heeft maar liefst zes productlijnen met shampoos, conditioners, haarmaskers en droogshampoos. Feest!

Wat betreft huidverzorging is het Love Beauty and Planet ook menens: natuurlijke ingrediënten en duurzaam geteelde extracten (lees: murumuru butter uit het Amazonegebied, biologische kokosolie en shea butter) om je huid te kunnen verzachten, hydrateren en beschermen als de beste.

Daar stopt het niet; alle douchegels zijn vanaf 86 tot 96 procent biologisch afbreekbaar, de bodyscrub 97 procent en de shampoos zelfs tot 99 procent, dit om jouw dagelijkse milieu footprint te beperken. Wat betreft de geur? Denk aan Relaxing Rain met Franse lavendel of Delightful Detox met de geur van rozemarijn en vetiver.

Inslaan? Inslaan!

Win

Win een beautypakket ter waarde van 180 euro!

Helaas, de winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Tara Foto
Tara