Header Lowlands Tips
Uitgelicht

Met deze Lowlands tips ben jij straks ready to party!

Door: Merel
10/08/2017

Over een weekje is het eindelijk zo ver: Lowlands 2017! Omdat een goede voorbereiding het halve werk is en omdat de voorbereidingen stiekem ook een groot deel van de voorpret zijn, hebben wij een aantal Lowlands tips voor je op een rijtje gezet.

Make-up

Op een festival wil je er natuurlijk flawless uitzien. Goede make-up helpt je hierbij en zorgt er ook voor dat je die slapeloze nachten net wat makkelijker kunt verdoezelen. Met een mooie rode lippenstift leg je de focus op je lippen en met een goede eyeliner zorg je ervoor dat die wallen onder je ogen niet eens meer opvallen. Nog een tip: lak je nagels in een vrolijk kleurtje, zoals deze blauwe nagelak van Sally Hansen.

We snappen dat het er waarschijnlijk bij in gaat schieten, maar probeer toch om elke avond je make-up eraf te halen voordat je gaat slapen. Het reinigen van je gezicht vormt een belangrijke basis voor een goede huidverzorging. Handig: met deze reinigingsdoekjes heb je binnen no time weer een schoon gezicht!

Zonnebrand

Als we de weersvoorspellingen moeten geloven lijkt het de komende tijd niet heel zonnig te worden. Maar zelfs bij bewolkt weer kunnen er in de zomer schadelijke UV-stralen op je huid neerdalen. En als de zon zich plotseling wel laat zien, kan de straling erg fel zijn. Het laatste wat je wil, is met een verbrand hoofd over het terrein lopen, dus neem voor de zekerheid een tube zonnebrandcrème mee. Enne, als je dan toch aan het inpakken bent: een paraplu en een poncho zijn waarschijnlijk ook geen overbodige luxe…

Sfeer Lowlands Tips

Colorista spray

Wil je graag een nieuw kleurtje in je haar maar vind je het moeilijk om te kiezen? Colorista kleurspray geeft jou de mogelijkheid om je haarkleur elke dag te veranderen. Deze kleurspray geeft direct kleurresultaat en de kleur verdwijnt na 1 wasbeurt. Ook leuk: met deze spray kun je verschillende effecten aanbrengen, zoals subtiele highlights of een ombré look. Ongeacht of de zon schijnt of niet, jij weet in ieder geval zeker dat je gaat shinen op Lowlands.

Tasje

Als je het terrein opgaat is het handig om een klein tasje voor je portemonnee, spiegeltje, kauwgom etc. mee te nemen. Deze hippe tasjes van Napsoe zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens erg stijlvol:

Insectenbetenroller

Muggen zijn vaak ongenode gasten op festivals. Ben je gestoken? Deze roller verzacht het effect van insectenbeten en zorgt dat je niet de hele dag staat te krabben. Naast muggenbeten werkt de roller ook bij wespen-, bijen- en vlooienbeten.

Merel
Merel