Kerstcadeausthemarood
Uitgelicht

Luxe kerstcadeaus in een rood jasje

Door: Esmée
11/12/2016

Officieel mag de kerstboom weer worden opgetuigd, want over 2 weken is het weer christmas time! Daarbij horen natuurlijk cadeautjes in feestelijke sferen. Omdat wij bij kerst direct aan de kleur rood denken, hebben wij passende en luxe cadeaus uitgezocht voor onder de boom.

Diamonds are a girl's best friend

Sieraden zijn leuk om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Met het kerstfeest komt een beetje bling-bling natuurlijk wel van pas. En hoe leuk is het om sieraden te geven die helemaal passen in de kerststemming?

It-bags

Gaat je zus, vriendin of moeder toevallig starten met een nieuwe baan in 2017? Dan is het een ontzettend goed idee om hen een mooie handtas cadeau te geven. De kleur rood past natuurlijk bij kerst, maar staat ook classy in combinatie met een donkergekleurde office outfit.

Wat ruik je lekker

Eigenlijk is parfum altijd goed. Maar, om de keuze toch een tikkeltje gemakkelijker te maken: hierbij onze selectie met heerlijke geuren in feestelijke en bijpassende flacons.

Hij past niet meer dicht!

Stoor jij je ook altijd aan te kleine portemonnees waar niet al je pasjes in kunnen? Dan is het misschien tijd voor een grotere variant. Kies dan bijvoorbeeld een classy, ruby red portefeuille.

Wil je meer shoppen uit de luxe collectie? Kijk dan snel hier.

Img 3240
Esmée