Make Up Musthaves
Trending

5 make-up musthaves om het zomerseizoen mee af te trappen

Door: Lot
30/05/2017

Natuurlijk moet je vooral lekker zelf weten welke make-upjes het deze zomer tot je favorieten gaan schoppen, maar we delen alvast graag die van ons. Komen ze:

1. De totale Essie Summer 2017 collectie

Omdat kiezen uit deze snoeperige range nagellak (geïnspireerd op spannend en elegant Parijs) gewoon niet te doen is en we ’s zomers graag veelvuldig van tint wisselen. Raden we de hele Essie Summer 2017 collectie aan. De ene dag iets zonnigs, zoals het abrikooskleurige ‘fondant of you’ of het warmrode ‘éclair my love’, de dag erna een zachtere, maar minstens zo sexy kleur als het pastelblauwe ‘blue-la-la’, ‘baguette me not’ lila of het suikerwitte ‘sweet soufflé’. Eventueel afgetopt met ‘s’il vous play’, een lavendeltint met metallic finish die je ook goed los kunt dragen. Vanaf 1 juni verkrijgbaar, dus nog één nachtje slapen!

2. Maybelline New York The Falsies Push Up Angel Mascara

Deze mascara van Maybelline gaat je die engelachtige oogopslag opleveren waar tot voorheen toch echt een paar valse wimpers voor nodig waren. In tegenstelling tot traditionele mascara’s die je wimpers één richting op kammen is deze namelijk in staat om ze zowel opwaarts als zijwaarts te bewegen, voor een waanzinnig ‘winged-out’ effect. Komt door het ingenieus vormgegeven borsteltje met zijn mix van korte en langere borstelhaartjes en de formule vol speciale wassen en polymeren die voor lift, krul en fixatie zorgen.

3. Clarins Eclat Minute Huile Confort Lèvres

Hier zit je op te wachten in de zomer: een lipolie die je lippen voedt, verzacht, comfortabel laat aanvoelen, en ze daarbovenop een subtiel kleurtje met hoogglans geeft. In elke flacon van Clarins(er zijn er zeven) zit een cocktail van twee botanische oliën (hazelnoot en jojoba), met daaraan toegevoegd nog een extra olie-extract, zoals macadamia, shea of buriti. Dankzij een slim pigment dat de interactie aangaat met de natuurlijke pH-waarde van je lippen, is het kleurresultaat altijd natuurlijk, een beetje alsof je net in een waterijsje of een rijpe kers hebt gehapt. Kan trouwens ook over een lipgloss of lipstick gedragen worden om de glans ervan te benadrukken.

Make Up Musthaves 1

4. Rimmel Brow This Way Gel with Argan Oil

De beroemde Brow Gel van Rimmel was een tijdje weg, maar maakte dit voorjaar gelukkig een comeback met een verbeterd borsteltje en vernieuwde formule op basis van arganolie. Brengt je wenkbrauwhaartjes perfect in model, definieert en fixeert ze en geeft ze ondertussen de nodige verzachting en verzorging, waardoor de looks van je wenkbrauwen er vanaf dag één op vooruit gaan: er komt een subtiele glans overheen te liggen en ze zien er voller en gezonder uit. Te krijgen in drie natuurlijke tinten (Blonde, Mid Brown en Dark Brown).

5. Lancaster 365 Sun Kissed Drops

Om te mengen met je dagcrème voor een zonnige gloed op maat. Of om je bruine teint, als die al binnen is, mooi te benadrukken. Hoe het werkt: afhankelijk van de gewenste intensiteit voeg je één tot drie druppels toe aan je verzorging of je brengt hem puur aan over een serum of dagcrème.

Tijdens het aanbrengen wordt de teint van je huid direct versterkt door de karamelkleurige deeltjes, en zie je een streeploze, ‘natuurlijke’ bruining ontstaan. In strikte zin is de Sun Kissed Drops geen zelfbruiner, want je spoelt hem er ’s avonds tijdens het reinigen gewoon weer af. Maar omdat er een ‘tan activator’ inzit die de aanmaak van melanine stimuleert, verloopt het echte bruiningsproces wel sneller. Ook fijn: een krachtig antioxidantencomplex beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling.

Author Lot
Lot