Medisana header 2

Extra motivatie nodig? Deze weegschalen helpen het beste uit jezelf te halen!

Advertorial
1/01/2020

Wordt 2020 het jaar dat die extra kilo's eraf gaan? Zet je voeten dan maar op de Connect-weegschaal van Medisana. Deze meet meer dan alleen je lichaamsgewicht en geeft je constant de nodige push om in beweging te blijven. Ook krijg je er gratis 'De Motivatie Guide' van Faya Lourens bij! Heb je naast je goede voornemens dus nog een klein zetje nodig? Lees dan snel verder.

Een weegschaal die je wél leuk gaat vinden

Meestal vinden we weegschalen niet zo heel aardig. Ze vertellen ons vaak iets wat we niet willen weten. De Medisana BS 414 Connect weegschaal drukt je ook met de neus op de feiten, maar dan wél de leuke! Hij slaat namelijk je progressie op en registreert vooruitgang op plekken die je zelf misschien nog niet eens had opgemerkt. Zo meet hij naast je lichaamsgewicht het vocht in je lichaam en ook je bot- en spiermassa. Kortom, een weegschaal die echt een totaalbeeld geeft van hoe je lichaam ervoor staat.

De laatste 30 metingen kun je overigens makkelijk in kaart brengen op de weegschaal zelf. Maar voor het volledige plaatje vind je de bijbehorende VitaDock+app (voor Android en iOS). Hiermee kun je je voortgang nog gedetailleerder in kaart brengen en – nog veel motiverender – vergelijken met je sportmaatjes, vriendinnen of collega's!

Zeg maar dag tegen die winterblues!

Als je tijdens de wintermaanden 's ochtends vaak futloos en vermoeid wakker wordt, dan is de kans groot dat je de winterblues te pakken hebt. Je begint je dag dan al extra moeizaam – en dan moet je na een lange werkdag nog de motivatie vinden om te gaan sporten? No way ... Als je iedere dag vol energie wil beginnen, zet je gewoon deze Medisana DG 100 Daglichtbril op.

Met deze daglichtbril geef je jezelf na het opstaan meteen een gezond portie daglicht. Draag hem iedere ochtend 30 minuten lang en dat futloze gevoel tijdens de kille wintermaanden verdwijnt snel. De bril is trouwens ook zeer comfortabel en schokbestendig: ideaal voor tijdens je ochtendwork-out.

Gratis boek van Faya Lourens

Met de Medisana Connect-weegschalen heb je alle lichaamsinformatie en je voortgang binnen handbereik. Om je nóg een extra steuntje in de rug te geven, krijg je bij aankoop van een van deze weegschalen het boek 'De Motivatie Guide' van Faya Lourens er gratis bij. Dit boek staat vol handige en motiverende tips die je in beweging houden. Ook vertelt ze over haar persoonlijke ervaringen met de Medisana DG 100 Daglichtbril.