Header Melano
Uitgelicht

Ontdek de gloednieuwe Melano Friends sieradencollectie

Advertorial
Door: Lot
28/11/2017

Als je het sieradenmerk Melano jewelry kent, dan weet je hoe eindeloos je kunt stashen en combineren met hun armbanden, ringen en oorbellen. Goed nieuws: de Friends collectie heeft zich uitgebreid met nieuwe pareltjes en die zijn net zo lekker mix- & matchbaar. En móói! Snel verder scrollen dus.

High-end

Een sieraad van Melano heb je voor het leven. Elk sieraad wordt gemaakt van materialen die de stootjes van het dagelijks leven aankunnen en toch ook een luxe uitstraling hebben. Denk aan stainless steel en platings van de hoogste kwaliteit.

In het geval van de Melano Friends collectie leverde dat een rits trendy, tijdloze armbanden, ringen en oorbellen op in allerlei soorten uitvoeringen, van stoer en strak zwart tot elegant roségoudkleurig met schitterende zirkonia’s.

Samen en alleen mooi

Juist omdat ze zo van elkaar verschillen, doen de Melano Friends items het zo goed naast elkaar. Afhankelijk van je look, mood en/of setting bepaal je zelf elke dag hoe groot de vriendenclub aan je vinger of pols wordt en uit welke types hij bestaat.

Friends ringen, armbanden en oorbellen voelen zich trouwens ook prima thuis bij de sieraden uit andere Melano collecties (bijvoorbeeld de Twisted collectie), zodat je tot in het oneindige kunt combineren. Of niet, want één ‘Friend’ is ook een sieraad op zich.

Fijn geprijsd

Misschien wel het allermooiste aan de Melano Friends sieradencollectie is dat je er geen spaarvarken voor hoeft stuk te slaan. De sieraden zijn prettig geprijsd, dus voor je het weet heb je een uitgebreide voorraad aangelegd, waarmee je dag na dag customized combinaties kunt samenstellen.

Author Lot
Lot