Header Melano
Uitgelicht

Met de sieraden van Melano Jewelry kun je eindeloos mixen en matchen

Advertorial
Door: Tara
8/10/2018

Maak kennis met Melano Jewelry, misschien wel het leukste en uniekste sieradenmerk van Nederland. Melano snapt vrouwen. Ze schrijven op hun website: ‘Jij bent 100 vrouwen in 1 en wij maken sieraden voor al jouw persoonlijkheden.’ En daar is precies niets van gelogen.

Onderstreep je persoonlijkheid

Jewelry is like the perfect spice. It always complements what’s already there.’ Rake woorden van ontwerper Diane von Fürstenberg. Want inderdaad: een goed sieraad onderstreept een eigen persoonlijkheid. Maar ook: een goed sieraad is uniek, een goed sieraad gaat een leven lang mee, op een goed sieraad raak je niet uitgekeken en een goed sieraad hoeft geen rib uit je lijf te zijn.

‘I have enough jewelry,’ said no one ever.

Een groot deel van de sieraden van Melano biedt de mogelijkheid om de steentjes op de sieraden te verwisselen. Ringen, armbanden en kettingen zijn voorzien van schroefdraad waardoor je de sieraden van Melano eindeloos kunt aanpassen aan stemming, stijl en gelegenheid. Creëer op elk gewenst moment en in een handomdraai je eigen unieke sieraad door zelf een steentje te kiezen. Kijk, zo:

De keuze is reuze

Melano heeft plenty sieraden en honderden steentjes die je erop en eraf kunt schroeven. In verschillende materialen, kleuren en groottes. Of je nu een klassieke parel zoekt, liever een crystal hebt of de voorkeur geeft aan zirkonia. Kan allemaal. Elke zetting is gemaakt van edelstaal. Melano cadeau doen is trouwens een fantastisch idee, deze setjes zijn supergeschikt.

Deze ring en armband wil je

Een extra podiumpje en applaus voor de Taheera-ringen bijpassende Taya-armband uit de Twisted collectie van Melano. Ze zijn er in het goudkleurig, zilverkleurig of rosékleurig en ook voor deze twee sieraden geldt dat je er naar hartelust mee kunt mixen en matchen door er steentjes op en af te schroeven. Check:

Winactie

Helaas, deze winactie is voorbij

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Tara Foto
Tara