Header Zomerse Supplementen
Uitgelicht

Met deze zomerse supplementen blijf je topfit in de zomer!

Door: Merel
30/06/2017

In de zomer zijn we druk met feestjes, festivals en terrassen. Ook het sporten schiet er regelmatig bij in. Dit kan lichamelijk nog wel eens zijn tol eisen. Met deze zomerse supplementen houd je je energieniveau gemakkelijk op peil en zorg je dat je de aankomende maanden topfit blijft.

Magnesiumtabletten

Magnesium kent vele voordelen, zo helpt het bij het functioneren van de spieren, de zenuwen en de psychische gesteldheid. Maar dat niet alleen, magnesium draagt ook bij aan de vermindering van vermoeidheid. Het helpt je namelijk bij het doorslapen, iets waar je vooral tijdens warme zomernachten moeite mee kunt hebben. Bovendien kan magnesium ook helpen bij een hoge bloeddruk, spierkramp en neerslachtigheid. Het zuivere magnesiumcomplex BioActive Magnesium bevat drie verschillende soorten magnesium voor een prima opneembaarheid. Elke, goed in water oplosbare tablet bevat 200 mg magnesium.

Sfeer 1 Zomerse Supplementen

Melatonine

Melatonine speelt een grote rol bij de regulering van het slaap-wakker-ritme van het lichaam. Het staat ook wel bekend als slaaphormoon omdat het ervoor zorgt dat je slaperig wordt op een natuurlijke manier. Daarnaast zorgt melatonine ook voor een goede spijsvertering en voor lichamelijk herstel tijdens het slapen. Melatonine helpt je om slaapproblemen te verminderen en is bovendien een uitstekend middel om de symptomen van een jetlag te verlichten.

Probiotica

Ook gezond eten schiet er tijdens de zomer maanden wel eens bij in. Hierdoor kun je last van je darmen krijgen. Met behulp van probiotica kun je je darmflora weer in evenwicht brengen. Het gebruik hiervan beschermt je darmen tegen bacteriën en virussen en verbetert je immuunsysteem. Wist je dat 70% van je immuunsysteem zich in je darmen bevindt? Het is dus slim om deze gezond te houden. Door dagelijks een capsule van Probactiol Plus in te nemen, ondersteun je je natuurlijke weerstand en houd je je darmen gezond.

Sfeer Zomerse Supplementen

Vitamine B

Al die zomerse festivalbezoekjes kosten natuurlijk veel energie, daarom is het belangrijk om voldoende vitamine B binnen te krijgen. Vitamine B kan namelijk je uithoudingsvermogen vergroten en je fitter gevoel geven. Dit komt doordat ze vetten, koolhydraten en eiwitten omzetten in energie. Daarnaast zorgt deze vitamine ook voor een verbetering van je concentratievermogen en houdt het je spieren in goede conditie. Deze tabletten van Davitamon helpen je bij de instandhouding van normale botten en spieren en gaan vermoeidheid tegen.

IJzertabletten

Een tekort aan ijzer kan leiden tot vermoeidheid en een verslechterd immuunsysteem. Het is dan ook aan te raden om voldoende van deze belangrijke stof binnen te krijgen. Een manier om dit te doen is door ijzertabletten te gebruiken. Dit soort tabletten kunnen je energieniveau en uithoudingsvermogen vergroten en slapeloosheid tegengaan. Daarnaast bestrijden ijzertabletten bacteriële infecties in je lichaam.

Merel
Merel