1Droogshampooheader
Nieuws

Met dit product creëer jij volumineus haar

Door: Esmée
21/09/2016

Gebruik jij haarmousse, ontken jij het of gebruik je het helemaal niet? Eigenlijk wanneer je in de styling stoel zit, wordt er als basis vaak haarmousse gebruikt voor extra textuur en meer volume. Misschien denk je: je krijgt van mousse toch hard, crispy haar? Niets is minder waar.

De meeste vrouwen willen dat het haar er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Gelukkig wordt haarmousse steeds verbeterd, zodat het er inderdaad natuurlijk uitziet. Zo is de haarmousse van nu minder plakkerig, nog lichter en zijn er ook varianten voor anti-kroes. Het belangrijkste is eigenlijk; kies producten die bij jou type haar passen.

How to?

Het beste kan je de mousse aanbrengen in handdoekdroog haar, na het douchen. Voor je de mousse gaat gebruiken, schud dan eerst met de bus. Houd hem vervolgens verticaal en spuit een bolletje mousse in je handpalm. Verdeel je haar in secties en begin met het aanbrengen bij de wortels. Wanneer je dat hebt gedaan, ga je het verdelen over je gehele haar tot in de punten. Je kan er ook voor kiezen om het met een kam door je haar te borstelen. Hierna kan je het föhnen, wel op de lichtste stand, zodat het je haar niet beschadigt door de hitte. Focus met föhnen goed op je haarwortels, hierdoor wordt het steviger en blijft je haar langer in model.

1Droogshampooartikel
Img 3240
Esmée