Header Minimalistische Sieraden
Trending

Less is more, more is better: maximaal mixen met minimalistische sieraden

Door: Lot
7/07/2017

Het leuke aan minimalistische sieraden is dat ze solo al een lust voor het oog zijn door hun strakke, cleane vormgevingen, maar ga je ze ‘stapelen’, dan worden ze er nog mooier op! Wij geven je een aantal tips.

Aanhaken en laagjes maken

De volgende keer behang je je best wel diepe decolleté met een paar fijne kettinkjes in plaats van één knoeperd. Dit pakt namelijk erg classy en sexy uit. Kies bijvoorbeeld voor deze sierlijke halsketting van Elli. Het layeren van lange en korte exemplaren geeft het beste effect, want zo leg je het accent op je hals en sleutelbenen. Tip: het Britse sieradenmerk Orelia creëert mooie en inspirerende kettinkjes.

Sfeer 1 Minimalistische Sieraden

Ring stacking

Kennen we natuurlijk al een tijd, maar het schijnbaar lukraak ringen om vingers schuiven, blijft een ding om te doen. Toch zit er vaak wel een bepaalde styling-logica achter. Door elke vinger een andere ‘look’ te geven – en sommige vingers eventueel helemaal ringvrij te laten – houd je het luchtig. Bekijk voor meer inspiratie deze ringen van Elli.

Sfeer 2 Minimalistische Sieraden

Ear party

Eerder schreven we al hoe je een goed feestje in je oorschelp bouwt, namelijk hier. Voor wie iets anders wil dan ringetjes, studs, en staafjes: probeer de heartilage piercing (een open hartje dat op twee punten door je oor gaat), de suspender (een halve creool die in je oor lijkt te kruipen) of het hoefijzervormige ringetje, de horseshoe ring. The Fashion Jewelry verkoopt fantastische oorbellen!

Sfeer Minimalistische Sieraden

Algemene tips voor je minimalistische sieraden

  • Doe vooral niet moeilijk over het combineren van verschillende materialen. Goud en zilver bij elkaar dragen is zeker een optie, en een verdraaid goede ook.
  • Ook aan het stapelen van minimalistische sieraden zit een limiet. Waar die precies ligt, is lastig te zeggen. Daarvoor kun je het beste een en ander uitproberen voor de spiegel. De ene combi kan precies goed en in balans voelen, de andere als overdaad.
  • Geen harde regel, maar als je het zwaartepunt centraal houdt zit je eigenlijk altijd goed. Geef dus óf vingers óf oren óf hals de volle laag sieraden en doe het verder qua versiering rustig aan.
Win

Een halsketting van Elli

Maak je look af met deze verfijnde halsketting van Elli! Meedoen aan deze winactie is simpel. Stuur een e-mail naar stijl@bol.com, met in de subjectline: ‘Winactie halsketting Elli’ en in de e-mail je naam, je adresgegevens en telefoonnummer. Delen op social media vinden we leuk!

3 augustus wordt de winnaar uitgekozen. Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Door mee te doen, ga je akkoord met onze actievoorwaarden.

Author Lot
Lot