Essie16 Repo 303
Uitgelicht

Nagels in haute couture stijl van Essie

Advertorial
Door: Conny
2/09/2016

Essie ken je natuurlijk als pro op het gebied van nagellak in alle kleuren van de regenboog. Nu gaan ze next level en komen ze met een Gel Couture Collection waarmee je je nagels een gellook geeft met gigaglans!

Je nagels laten shinen alsof het een haute couture ontwerp betreft, dat krijg je voor elkaar door één van de 30 exclusieve kleuren te gebruiken en ze af te lakken met een waanzinnig fijne topcoat. De kleuren zijn stuk voor stuk high fashion, van Fairy Tailor Pink tot aan Spiked with Style red en de topcoat geeft je nagels een vollere look met een intense glans. En die look blijft tot 12 dagen lang mooi! Een topper dus om toe te voegen aan je nagellak collectie.

1Essie1

Rita Remark is essie’s Global Lead Educator en traint essie nagelstylisten wereldwijd op het gebied van de laatste technieken en trends. Zij testte de essie Gel Couture Collection als eerste en vertelt je over de ins en outs van deze musthave nagellak.

Voor wie is deze nieuwe Gel Couture lak?
“De lak en topcoat zijn al populair in veel salons, maar ook beautylovers zijn er inmiddels dol op at home. Het 2 stappen systeem is makkelijk en combineert technologie, couture en kleur in een uitgebreid gamma aan lakjes. Buiten de veelzijdigheid, is deze collectie ook echt een luxe ervaring wanneer je je nagels laat lakken in de salon of het zelf thuis doet. Neem bijvoorbeeld het flesje, dat ziet eruit als een op maat gemaakte japon van een couturier en ligt tegelijkertijd praktisch in de hand. Het borsteltje is ook uniek, want deze voorkomt druppelen en omlijnt de natuurlijke vorm van de nagel. Ideaal om netjes mee te werken dus.”

Wanneer gebruik je essie Gel couture en wanneer de normale essie nagellak?
“Elk seizoen komt essie met spot-on collecties die de kleuren van dat seizoen vertegenwoordigen. De collecties wisselen snel en zijn volledig on trend, zie het als pret-à-porter! De essieGel Couture collectie omvat vrouwelijke kleuren waar je langer aan vasthoudt, net zoals je favoriete avondjurk van een bekende designer. Het ligt dus helemaal aan je mood, of je vandaag voor pret-à-porter of haute couture gaat.”

Hoe breng ik de lak en topcoat het beste aan?
“Er is geen basecoat nodig, dus je begint met twee laagjes kleur voor het mooiste effect. Hierna breng je de topcoat aan in een enkele laag en laat je het heel even drogen. Je kunt snel weer van alles doen, want de topcoat droogt snel. Het verwijderen is veel makkelijker dan bij echte gelnagellak, want dit doe je gewoon met een nagellak remover op basis van aceton.”

Wil je weten hoe je je gel nagellak zelf het beste kunt verwijderen? Lees dan ook ons artikel 'gel nagellak verwijderen'.

1 Essie2

Dit artikel is in samenwerking met: L'Oreal Paris

Author Conny
Conny