Herstnagels
Get The Look

Nail art inspiratie: Herfst op je nagels

Door: Esmée
10/11/2016

Met nail art kan je alle kanten op. Zo schreef ik eerder over hoe je halloween laat terugkomen op je nagels. Nu Halloween voorbij is en het herfst- en winterseizoen is aangebroken, laten we je zien welke nail art thema's nu helemaal happening zijn.

Leaves

De herfst betekent natuurlijk vallende bladeren van de bomen. Dit kan je natuurlijk perfect nadoen op je nagels. Doe dit met patronen, maar ook vanuit de losse pols met een kwastje.

To a higher level

Eerlijk is eerlijk: natuurlijk zal dit voor de meesten van jullie behoorlijk lastig zijn, maar als je naar een goede nagelstyliste gaat, kan je dit natuurlijk wel aanvragen!

Glitter glamour fall


Deze nail art is iets minder lastig. Hierbij bewerk je maar twee nagels met bijvoorbeeld een kwast, patroon of sticker. Het veertje creëer je met een kwastje. De glitters op het veertje kan je heel gemakkelijk namaken. Doe losse glitters op de nagellak wanneer het nog nat is en laat het vervolgens opdrogen.

De overige drie nagels lak je dan natuurlijk met een basic kleurtje. Ready to go!

Winter Wonderland

Het is natuurlijk leuk om alvast na te denken over winternagels. Wie wil dat nou niet: sneeuwvlokjes op je nagels? Je kan het natuurlijk zelf proberen te maken met een kwastje. Maar, om het een tikkeltje gemakkelijker te maken; gebruik nagelstickers.

Img 3240
Esmée