Header Nieuwe Collecties
Trending

Deze nieuwe collecties wil jij zeker in je kast hebben!

Door: Marit
5/03/2017

We kunnen niet genoeg tassen en sieraden hebben en vinden altijd nog wel een leeg plekje in de kast. Wat het ook is, we worden er erg blij van! Maar waar moeten we nu precies aan denken als we het over de nieuwe collecties van 2017 hebben? We laten het je graag zien!

Trends

We hebben weer allerlei trends gesignaleerd op het gebied van tassen, sieraden en accessoires. Op de pagina nieuwe collecties modeaccessoires zijn diverse artikelen te scoren. Per categorie lichten we de trends, kleuren en modellen voor je uit.

Army Green

Je ziet het steeds meer om je heen; legergroene kleuren verwerkt in tassen en kleding. Deze kleur is erg leuk te combineren met een lichte look of juist met een zwarte tint. Deze trend komt elk seizoen weer terug en laat een mooie indruk achter wanneer je het combineert met een typisch vrouwelijk aspect.

Zuurstok roze

Het was even wennen, maar inmiddels zie je de felle roze kleuren overal om je heen. De felle tint is erg leuk te combineren met een witte broek en lichtkleurig blousje. Sowieso lente-proof!

Blushing look

De zachte tinten zijn weer terug van weggeweest. Je kunt veel combi’s maken met pasteltinten en je ziet ze het hele jaar door overal terug komen. Combineer deze accessoires met pastelkleurige sneakers en veel beige, wit en denim elementen in je kleding. On trend!

Shine bright

Wat je ook veel gaat zien het komende seizoen, is de metallic look. Deze kleur is perfect voor een avondje uit. Deze look maakt je outfit 's avonds compleet en overdag kan het goed worden gecombineerd met een verdere casual look. Mensen vinden het vaak over the top, maar met een simpele outfit kan het net die leuke touch geven. Gewoon durven!

Nude cover

Evenals de ‘nude tint’, die komt ook helemaal terug aankomend seizoen. Mensen vinden het vaak lastig om deze kleur te combineren, maar met de juiste kleuren is ‘nude’ de perfecte ondertoon. Gaat natuurlijk heel goed samen met wit, maar denk ook eens aan legergroen, zwart (ja echt) of andere pasteltinten. Of maak een combi met metallic: ook tof!

Even net iets anders

Simpele, minimalistische sieraden blijven altijd goed, maar het is ook leuk om eens iets anders te kopen. Deze verschillende vormen worden vaak gecombineerd gedragen. Het is dan leuk om een wat simpeler model te combineren met een apartere vorm.

Staal blijft tijdloos

Stalen modellen blijven altijd mooi, stijlvol en passen bij iedere look. Stalen sieraden zijn meestal krasbestendig en maken je outfit echt af. Je kunt de stalen sieraden in allerlei combi’s dragen. Met elkaar (denk aan stalen armbanden in combinatie met je horloge), maar ook gecombineerd met kralen armbandjes.

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit