Header Biodermal Logo
Uitgelicht

De P-CL-E Olie van Biodermal kan alles, lees maar

Advertorial
Door: Tara
27/08/2018

Voorkomen is beter dan genezen. Maar omdat wij ook maar gewone stervelingen zijn – en dus niet per se uitblinkers in het voorkomen van dingen –, heeft Biodermal een nieuw en innovatief lid aan de familie toegevoegd; deze nieuwe P-CL-E olie helpt de zichtbaarheid van striae, littekens en een droge huid te verminderen, maar óók te voorkomen.

PDBDB

Je huid is je grootste orgaan en daardoor vaak ook je grootste bron van frustratie. Te droog. Te vet. Te oneffen. Een vlekje hier, een putje daar. Het is niet gauw goed. En omdat het niet gauw goed is, zijn Potjes Die Bepaalde Dingen Beloven verleidelijk. En hoewel we best weten dat een boel van die potjes maar halve waarheden spreken, trappen we er vaak in. Resultaat: jij geïrriteerd, je huid geïrriteerd.

Bio Biodermal

Het Nederlandse huidverzorgingsmerk Biodermal maakt ondertussen al heel wat jaren goede sier met z’n huidverzorgingsproducten. Er worden zoveel mogelijk zuivere ingrediënten in verwerkt, die van nature al in je huid aanwezig zijn. Alle producten worden dermatologisch getest op huidtolerantie om de kans op huidirritaties of allergieën te minimaliseren. Tot slot, voor we verdergaan: alle producten van Biodermal zijn proefdiervrij.

Biodermals P-CL-E Olie

Dat nieuwe en innovatieve Biodermal-familielid is de P-CL-E Olie. Een mix van natuurlijke oliën en vitaminen die samen sterk staan als het gaat om het versoepelen en hydrateren van je huid (lichaam én gezicht) én speciaal is uitgedokterd om de zichtbaarheid van striae en alle soorten littekens te helpen verminderen. Voor iedereen met littekens (hello, it’s me) en striae (hello, it’s me again) een uitkomst en redder in huidnood.

Multitasker

Het is net een vrouw, want de P-CL-E kan een aantal dingen tegelijkertijd. Een drievoudige werking noemt Biodermal het. We noemen:

  • Het herstelt. De olie ondersteunt met behulp van Vitamine E, C en B5 het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Een gevleugelde uitspraak van Biodermal dat al ruim veertig jaar actief is met de ontwikkeling en verbetering van huidverzorgingsproducten en dus de verbetering van jouw huid;
  • Het verbetert. De natuurlijke en plantaardige Camelina-olie verbetert en versterkt de huidbarrière;
  • Het beschermt. De natuurlijke en plantaardige Shea-olie en Canola-olie helpen de huid zichzelf te beschermen tegen externe (en vaak schadelijke) invloeden;
  • En ook niet onbelangrijk: P-CL-E trekt snel in, dus maak je geen zorgen over glimmende voorhoofden, neuzen, wangen en dergelijke.

Voor alle (soon to be) moms: deze olie is ideáál voor, tijdens en na de zwangerschap.

Win

Win een beautypakket ter waarde van 180 euro!

Helaas, de winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Tara Foto
Tara