Header Nivea
Uitgelicht

Korte nacht gehad? Met Nivea Q10plusC ga jij stralend de dag door

Door: Lot
18/08/2017

Hoe zou het zijn om elke ochtend een uitgerust huidje in de spiegel te zien, ook al heb je de 7 tot 9 uur aanbevolen slaapuren bij lange na niet gehaald? Er ligt een nieuwe collectie skincare producten van NIVEA in de schappen (Q10plusC) waarmee je daar zo achter bent en wij zijn al fan.

Alsof het niet irritant genoeg is dat gebrek aan slaap een domper is op je humeur, lijden ook je looks eronder. 70% van de Nederlandse vrouwen ziet slaaptekort af aan haar huid. Die vertoont onzuiverheden, wallen en kringen, en oogt droog, dof en simpelweg vermoeid (onderzoek: NIVEA). Misschien niet meteen na één gebroken nacht, maar wel als je regelmatig laat naar bed gaat of slecht slaapt (als we The National Sleep Foundation’s Sleep Health Index van 2014 mogen geloven, is dit bij bijna de helft van de mensen wekelijks het geval). Eigenlijk logisch, want tijdens het slapen start je huid een uitgebreid herstelproces op: vocht- en energiereserves worden aangevuld en overdag opgedane celbeschadigingen worden gerepareerd. Mis je vaak een paar uur slaap, kun je je voorstellen dat dit proces verstoord raakt en je niet zo picture perfect wakker wordt als je zou willen. Gelukkig heeft NIVEA hier nu een oplossing voor.

Een fris en fruitig huidje, ook na een korte nacht

Ok, het allermooiste cadeau dat je je huid kunt geven is dus voldoende slaap, nacht na nacht na nacht. Maar even eerlijk: wie krijgt dat voor elkaar? Er is werk dat ’s avonds af moet, er zijn te gezellige borrels met vrienden, er zijn kleine kinderen…
Gelukkig kun je met de juiste skincare elke ochtend opstaan met een stralend frisse huid, korte nacht of niet. Neem de nieuwe Q10plusC Anti-Rimpel + Energy producten van NIVEA. De Verkwikkende Nachtcrème in deze lijn is speciaal ontwikkeld om de nachtelijke processen in je huid effectief te ondersteunen, waardoor tot wel 50% meer zuurstof wordt opgenomen, de energietoevoer naar de huidcellen verbeterd raakt en je huid zich sneller herstelt en vernieuwt.

Voor overdag is er de Dagcrème die je kwieke uitstraling urenlang in stand houdt en de Oogcontourcrème die een vermoeide blik direct opfrist. Alledrie danken ze hun energieleverende werking aan een unieke combinatie van ingrediënten die los van elkaar al een heleboel voor elkaar krijgen, maar samen helemaal: Q10 en Vitamine C – twee antioxidanten die de huid beschermen tegen celbeschadigende vrije radicalen (als gevolg van onder andere UV-licht en luchtvervuiling) en daarmee tegen vroegtijdige huidveroudering.

“Q10 is een huideigen co-enzym dat onmisbaar is voor de energieproductie in de huidcellen en het huidherstel. Het werkt samen met de huid om de aanmaak van collageen te bevorderen. Q10 is nog effectiever in combinatie met Vitamine C. Pure Vitamine C versterkt en verstevigt de structuur van de huid, waardoor die makkelijker voedingsstoffen en zuurstof kan opnemen, zich ‘s nachts sneller herstelt en minder snel veroudert.”

Dr. Sven Fey, R&D expert bij NIVEA

Wat een vondst! Daar komt bij dat er goed is nagedacht over het stabiel houden van Vitamine C in pure vorm (de nacht- en oogcrème komen in een aluminium tube met afsluitbaar mondstuk ter bescherming tegen licht en zuurstof die de werking aan kunnen tasten) en over de dosering ervan. De formules bevatten precies genoeg pure Vitamine C om zichtbaar resultaat te boeken zonder je huid te irriteren. Neem hier alvast een voorproefje.

WIN

Een NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorgingspakket

Hebben we je lekker gemaakt? Mooi, dan krijg je nu de kans om een van de 25 NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorgingspakketten t.w.v. €47,97 te winnen met daarin alle producten uit de lijn. Dat zijn dus de Dagcrème die intensief hydrateert, verfrist, tekenen van vermoeidheid uitwist en rimpeltjes gladstrijkt, de verkwikkende Nachtcrème die je huid op een energy boost trakteert terwijl je slaapt (hoe kort ook) én de Oogcontourcrème waarvan je subiet frisser uit je ogen kijkt. Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen met je adresgegevens en de reden waarom jij een gezichtsverzorgingspakket moet winnen naar stijl@bol.com o.v.v. NIVEA Q10plusC. Good luck!

Author Lot
Lot