BEAUTYWINKEL 3 v2

Natuurlijke schoonheid van binnenuit met Oenobiol beautysupplementen

Advertorial
26/08/2019

Sterk haar? Een stralende huid? Of meer vet verbranden? Ondersteun jouw innerlijke schoonheid met de beautysupplementen van de Franse marktleider Oenobiol Paris. Geïnspireerd op het beste wat de natuur te bieden heeft en sinds kort in Nederland verkrijgbaar. Tijdens de Beautyweken op bol.com krijg je bovendien tijdelijk 50% korting!

Vitamines en mineralen slikken we vaak om ons (immuun)systeem te ondersteunen. Maar wist je dat je ze ook kunt gebruiken om jouw huid, haar en nagels extra gezond te houden? De natuurlijke beautysupplementen van Oenobiol Paris bieden nét de extra voedingsstoffen die jouw lichaam kan gebruiken. Dat voel je niet alleen, maar je ziet het ook.

BEAUTYWINKEL 4

Oenobiol Paris weet wetenschap en voeding feilloos met elkaar te combineren en is pionier in het ondersteunen van de innerlijke schoonheid.

De natuur als inspiratiebron

Oenobiol Paris is opgericht door arts en voedingsdeskundige Dr. Marie Béjot. Ze groeide op in Afrika, waar ze al snel een voorliefde ontwikkelde voor natuur en medicinale plantenkunde. Al jaren verdiept zij zich in huidveroudering en overgewicht met een focus op voedingsleer. Vandaag de dag streeft Oenobiol Paris nog altijd dezelfde filosofie na: het van binnenuit ondersteunen van natuurlijke schoonheid.

Tussen voeding en wetenschap

Uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke voedingsstoffen spelen een grote rol bij het magische ‘recept’ van de supplementen van Oenobiol. Denk bijvoorbeeld aan vitaminen en mineralen. Maar ook aan extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden. Net als bij fitness, zie je niet meteen de volgende dag resultaat. Al deze helende elementen uit de natuur hebben namelijk tijd nodig om hun werk te doen. Maar geduld loont. Na twee maanden gebruik geniet je van een optimaal resultaat.

Nu ook verkrijgbaar in Nederland

Oenobiol Paris is in Frankrijk al meer dan twintig jaar marktleider op het gebied van beautysupplementen. En vanaf nu zijn 15 producten in vijf verschillende Oenobiol Paris lijnen ook in Nederland verkrijgbaar. Maak kennis met de producten en kies de ondersteuning die het best bij jou past. Want hoe beter jij je voelt, hoe meer je jouw natuurlijke schoonheid kunt laten stralen.

8713304949679 3 953559757
Kortingsactie

Let op: deze actie is verlopen

Tijdens de Beautyweken profiteer je van 50% korting op alle producten uit het Oenobiol assortiment. Altijd al een keer de producten van Oenobiol willen proberen? Dan is dit je kans!