Lizzy Jagger Redken It Model Header
Kort verhaal

Ontmoet It-model Lizzy Jagger

Door: Conny
1/07/2016

De oudste dochter van Mick Jagger en 70’s supermodel Jerry Hall is lekker bezig. Elizabeth Jagger, beter bekend als Lizzy, struint sinds haar tienerjaren de catwalk af en heeft het naast haar modellencarrière druk als actrice en producer. Samen met modellencollega en zusje Georgia May Jagger is ze een graag geziene gast in hippe clubs of op de rode loper.

Ze zou geen Jagger heten als ze niet af en toe een gekke actie uithaalt. Zo verruilde ze haar bruine lokken op haar dertigste verjaardag voor vurig rood, want Lizzy had vlak daarvoor een zeemeerminnenstaart gekocht waar je echt mee kan zwemmen en vond rood haar uiteraard de ultieme match. De 32-jarige It-girl heeft inmiddels ontdekt dat rood haar ook van invloed is op haar kledingkeuze, want Lizzy’s garderobe is sinds haar switch behoorlijk toned down en meer volwassen.

Profile Image 01

Lizzy’s iconen

Haar absolute stijlicoon is haar moeder (hoe kan het ook anders), maar Katharine Hepburn staat ook hoog op het iconenlijstje. Lizzy’s kledingstijl is effortless chic met een ruig randje. Een bohemien blouse mixt ze heel nonchalant met 80’s denim en een biker jasje. Beautytips krijgt ze van haar moeder, maar ook van haar vader die natuurlijk regelmatig on stage staat. Lizzy’s beste tip is een stipje champagnekleurige oogschaduw in elke ooghoek om je een open blik te geven. Een trucje dat ze zelf weer van haar moeder leerde. Om haar fit body in shape te houden, doet Liz aan pilates en is ze een fanatiek zwemster. Die eerder genoemde zeemeerminnenstaart komt daarbij goed van pas, want hiermee ga je sneller en versterk je de beenspieren. Ze zwemt graag in zee bij Venice Beach en laat de kinderen op het strand dan geloven dat zeemeerminnen echt bestaan!

Muse Lizzy Jagger 2

Red hair, don’t care

Met haar losse lokken is ze net zo hot als haar mams in de seventies. Het rode haar valt ook anderen op, want Redken heeft haar nu gestrikt als het nieuwste gezicht voor hun haarmerk. Liz weet als geen ander dat rood geverfd haar flink wat onderhoud nodig heeft en maakt dus ook gretig gebruik van de know how van dit salonmerk. Door het te wassen met kleurbeschermende shampoo en te verzorgen en stylen met professionele producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gekleurd haar, houd je de kleur mooi en glanzend. Een spa-momentje in eigen badkamer gebruikt Lizzy om haar lokken te verzorgen met avocado, macadamia of amandel olie. Dat laat ze dan lang intrekken terwijl ze in bad een film kijkt op haar laptop. Ze heeft van nature krullend haar, maar is ook fan van een super sleek look. Deze stijlen wisselt ze met elkaar af: krullen in een speelse bui en steil voor een meer serieuze, volwassen uitstraling.

Author Conny
Conny