Header Oorringen
Trending

Maak je outfit compleet met deze oorringen

Door: Edith
25/10/2017

Het is al een tijdje trendy, maar we zijn er nog lang niet op uitgekeken: oorringetjes. De ringetjes in alle formaten en designs zijn de leukste oorbellen van dit moment. Lees snel met welke oorringetjes jouw outfit on point wordt.

Bali hoops

Veel bloggers en it-girls zijn er al mee gespot: bali hoops. Deze oorringetjes zag je veel in de jaren ‘90, maar ze zijn weer helemaal terug. Wat de bali hoops uniek – en daarom zo leuk – maakt, zijn de speelse details onderaan het ringetje.

De bali hoops hebben vaak een stoere uitstraling. Wil je een classy uitstraling creëren? Dan kun je het beste voor de (rose)gouden variant gaan. Draag de oorringen solo of met andere ringetjes als je meerdere gaatjes hebt. Ook leuk: combineer de bali hoops met oorknopjes.

Er bestaat wel een grote kans dat deze trend je de nodige keuzestress bezorgt, want er zijn talloze verschillende designs die jij stuk voor stuk wilt hebben.

Creolen

Creolen zijn al jaren een van de meest geliefde oorbellen. Ze zijn er in allerlei formaten en heel veel verschillende ontwerpen, zodat er voor elke stijl wel een bijpassend setje te vinden is.

De meest simpele variant in de familie van creolen is het ronde buisje zonder details of hangertje. Hoewel deze ringetjes tijdloos zijn, passen ze juist perfect in de trend van nu, waarbij 'hoe meer ringetjes, hoe beter' bijna de regel is.

Mix & match-tip: mix de twee trends en match de bali hoops met de allerkleinste creolen die net om je oorlel passen. Ga voor de meest simpele variant: het ronde buisje.

Oorringen met hanger

Ook is jouw sieradencollectie volgens de trends van dit moment pas compleet als het een mooi setje oorringen met een hangertje heeft. Met een hangertje zijn de ringetjes net iets opvallender dan simpele creolen.

Heb je meerdere gaatjes? Begin dan met de meest opvallende of grootste creolen in je eerste gaatje en bouw de grootte van het ringetje af bij het tweede gaatje en misschien zelfs je derde, vierde, of vijfde gaatje...

Edith Van Luik Lady Jewelry
Edith