Header Oral B
Uitgelicht

Een hagelwit gebit met Oral-B 3D Whitening

Advertorial
Door: Conny
22/12/2016

Poets in alle hoekjes en flirt erop los met je pearly whites. Ze steken lekker af tegen je felle lipstick en zorgen voor een natuurlijke aantrekkingskracht. Hoe krijg je je gebit sprankelend wit en houd je het zo?

Magische tube

Whitening tandpasta’s zijn geen wondermiddel, maar kunnen wel helpen bij het behouden van een wit gebit. Tijdens het poetsen verwijdert een whitening tandpasta verkleuringen en tandplak van eten of drinken.

Ook zijn er tandpasta’s die ervoor zorgen dat kleurstoffen minder snel aan het tandoppervlak hechten of die een blauwe kleurstof bevatten, waardoor gele tanden witter lijken. Wat goed poetsen met een tandpasta voor wittere tanden doet, is kleurstof en tandplak verwijderen. Je tanden zijn gepolijst, schoon en weerkaatsen meer licht waardoor ze witter ogen.

Al het goede komt in drieën

Je bent er niet met alleen poetsen, want om je tanden echt mooi wit te krijgen, kun je een whitening versneller gebruiken. Deze aanvullende behandeling gebruik je na het poetsen, zodat je tanden de hele dag schoon en fris blijven, ze nog witter lijken en tandplak of verkleuring minder kans krijgt om zich te hechten aan je tanden.

Door elke dag ook nog na te spoelen met een 3D White mondwater, creëer je de optimale omgeving voor een rij stralend witte tanden die fris zijn en blijven.

Shine like Shakira

Elektrisch versus handmatig

In de wereld van tandheelkunde komt vaak naar voren dat schone, en daardoor dus wittere, tanden voor een groot gedeelte te danken zijn aan je tandenborstel en de manier van poetsen. Het ligt eraan of je tijdens het poetsen alle vlakken van de tand bereikt: je kunt met een elektrische borstel poetsen, maar als je dan niet alle hoekjes poetst, heeft het weinig effect.

Het is dus van belang dat je én een goede tandenborstel gebruikt én de juiste poetstechnieken én de ideale producten voor optimale mondhygiëne en witte tanden. Er zijn ook tandenborstels verkrijgbaar met een speciale inzet die tandplak en verkleuringen extra goed verwijdert, wat ook zorgt voor een optisch witter gebit.

Smartbrush

Inventieve elektrische tandenborstels zoals de Oral-B PRO 3D White of de Oral-B Genius series geven je tanden niet alleen een goede poetsbeurt door een Superieure 3D-reinigingsactie die oscilleert, roteert en pulseert, maar ze zijn ook voorzien van de laatste technische snufjes.

Zo kun je een app via bluetooth koppelen op je smartphone aan de tandenborstel, die werkt als een poetscoach. Deze app analyseert je poetsgewoonten en past snelheid en druk aan op de diverse gebieden van je gebit. Je weet zeker dat je goed en lang genoeg poetst, omdat de app het aangeeft.

Oral B 3 D Whitening

Ik viel op zijn tanden…

Dat witte tanden over het algemeen aantrekkelijk worden gevonden, klinkt je waarschijnlijk niet vreemd in de oren. De University of Leeds deed onderzoek en kwam tot de conclusie dat een goede rij witte tanden wijst op sterke genen en zo invloed heeft op wie we uitkiezen als liefdespartner. Mensen met mooie, witte tanden wekken dus de indruk dat ze goede baby’s maken. Aangezien die perfecte smile nu ook kunstmatig te bereiken is met producten en technieken, is een rij fonkelwitte tanden eigenlijk niet zo’n betrouwbare graadmeter.

Fake it

Er zijn ook andere handige trucjes die je tanden witter doen lijken.

  • Draag lipstick in roze of rood met een blauwe ondertoon. Door de blauwe tint lijken je tanden koeler, en dus witter van kleur. Pas op met oranje, want door de warme basis laat deze kleur je tanden juist geler lijken.
  • Heb je een lichte huid? Geef je gezicht een zonnig tintje met een frisse zelfbruiner of bronzer. Je tanden steken mooi af tegen een licht gebronsd gezicht.
  • Draag felle kleuren, want daardoor ben je niet alleen een frisse verschijning, maar lijkt het wit van je tanden ook een stuk witter. Kleuren zoals frambozenrood, kobaltblauw en appeltjesgroen zijn een goed idee.

Zeer tevreden over dit product. Je krijgt er stralend witte tanden door.

Steffietje (enthousiaste klant van bol.com) over Oral-B 3D White Brilliance Tandpasta

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Oral-B.

Author Conny
Conny