Article Header Brand Story
Uitgelicht

Parisienne eyeliner: 'bonjour Bourjois'

Door: Conny
4/07/2016

Wat is dat toch met die Parisiennes? Met hun nonchalante ‘je-ne-sais-quoi look’ zien ze er altijd stukken beter uit dan wanneer je zelf een half uur voor de spiegel staat. De kunst zit hem in een fris gezicht en intense eyeliner die vaak strak en soms undone mag zijn. Maar hoe krijg je die looks voor elkaar?

Bourjois beheerst de Franse stijl tot in de puntjes: chic, speels en de beste kwaliteit make-up. Zo blijft je look de hele dag op z’n plaats en zie je er top uit zonder dat het lijkt alsof je veel moeite hebt gedaan. Een transparante foundation combineer je met een subtiele crèmeblush en een sheer lipstick of vleugje gloss. Die basis geeft je de perfecte ‘no make-up look’ en is het uitgangspunt voor je Parisienne eyeliner.

Article Inline Imageslider Brandstory 01 B
Article Inline Imageslider Brandstory 03 B
Article Inline Imageslider Brandstory 02 C
1 van 3

Smudged eyeliner aanbrengen

Smudged eyeliner geeft je look een nonchalante uitstraling en is heel easy wanneer je geen vaste hand hebt. Gebruik hiervoor een oogpotlood of een creamy eyeliner en trek een lijntje vlak boven de wimpers. Pak nu een smudgetool zoals een sponsje of een wattenstaafje en vervaag de lijn met de rest van je ooglid. Zo krijg je een beetje een smokey effect, zonder dat je de techniek van smokey eyes toepast.

Smudged eyeliner staat stoer met een biker jasje en nonchalant haar

De oogmake-up van Bourjois

Bourjois heeft niet alleen eyeliner, maar nog veel meer mooie oogmake-up. Zo is er een brede collectie mascara’s die je wimpers een volumeboost geven, prachtig krullen, ze extra lang maken of ervoor zorgen dat je ook na een duik in zee nog straalt. Wat oogschaduw betreft heb je oneindig veel keuze. De handige ronde doosjes bevatten altijd een spiegeltje en kwastje, zodat je ook onderweg even snel je make-up kunt doen. Een mix van drie kleuren in een doosje is er ook, speciaal om smokey eyes mee te maken. Vergeet zeker je wenkbrauwen niet, want goed gegroomde wenkbrauwen geven je ogen een intensere oogopslag. Een wenkbrauwpotlood in een tint die bij je natuurlijke haarkleur past, is de beste optie en geeft je gezicht meer kracht.

Author Conny
Conny