Philipsepil Header
Uitgelicht

Snel een gladde huid met Philips’ nummer één epilator

Advertorial
Door: Lot
31/05/2018

Elke minuut zon is er één, dus hoe eerder je haarvrij bent en de hort op kunt, hoe beter. De nieuwe Satinelle Prestige van Philips is de snelste in zijn soort. Hij pakt elk haartje mee, houdt je huid vervolgens wekenlang glad en komt met fijne extra’s, zoals een massage-opzetstuk.

De snelste Satinelle

Ben je van het type ‘scheren gaat sneller en doet tenminste geen pijn’, lees vooral even verder. Er ís namelijk een epilator die oksels, benen, bikinilijn en zelfs gezicht bijna net zo snel haarvrij maakt als je vertrouwde scheermes, en dat zonder je te pijnigen. We hebben het over de Satinelle Prestige BRE652/00, naar eigen zeggen Philips’ snelste epileerapparaat ooit. Omdat het epileerhoofd uit keramische, zeer rap ronddraaiende (2200 rotaties per minuut) schijven bestaat wordt elk haartje, hoe kort of fijn ook, voorzichtig maar resoluut beetgepakt en verwijderd. Het epileerhoofd is bovendien breder dan dat van andere epileersystemen, dus behandelt hij bij iedere beweging meer huid en is het ontharen zo gebeurd. En dat pijnloze aspect? Check de special features:

Geen zuchtje pijn

Eén van de bijgeleverde accessoires van de Satinelle Prestige is een massagekop met vernieuwde massagefunctie. Die kun je voor, tijdens of na het scheren activeren om je huid dieper en efficiënter te laten ontspannen wat de pijn aanzienlijk verzacht. Of plaats er het opzetstuk op dat de huid gladtrekt, scheelt nog meer ongemak. Wat ook helpt is epileren onder de douche of in bad. Dat mag met deze epilator, want hij is waterdicht en draadloos. Door het warme water worden haartjes zachter en gaan poriën openstaan, waardoor je amper iets voelt van het ontharen. Dankzij het bekroonde S-vormige design met anti-sliphandvat gaat epileren overigens altijd comfortabel, of je hem nu nat of droog gebruikt.

Voor extra gevoelige zones zoals je bikinilijn, oksels en gezicht zijn speciale opzetstukken bedacht die het net wat kalmer aanpakken en de huid iets meer ontzien. En op momenten dat je toch even snel wilt scheren of je bikinizone wilt trimmen, pak je er de aparte scheerkop of trimkam bij.

Haar, ik heb je!

De Satinelle Prestige is uitgerust met Opti-Light, een handig lampje dat de huid tijdens het behandelen verlicht waardoor je geen enkel haartje mist.

Van top tot teen glad

Je verwacht het niet van een epilator, maar de Satinelle Prestige heeft de tools om je voeten en de rest van je lijf poezelig zacht en glad te maken. Er zit namelijk een exfoliërende borstel voor het lichaam bij, die met zijn 48.200 hypoallergene borstelharen meer dode huidcellen verwijdert dan je voor elkaar krijgt met gewoon scrubben en bovendien ingegroeide haartjes voorkomt. Bovendien krijg je ook een geweldig opzetstuk in de vorm van een elektrische voetvijl met draaiende schijf, waarmee eelt grondig en nauwkeurig verwijderd wordt. Kun je zo, hup, je slippers in.

Nog meer voordeel

Binnen anderhalf uur is de batterij van de Satinelle Prestige volledig opgeladen en gaat hij tot veertig minuten mee. Geen tijd te verliezen? Kies de oplaadfunctie van vijf minuten en hij heeft genoeg power voor een snelle epileerbeurt.

Tip van Philips

Gebruik een Philips Satinelle epilator altijd onder een hoek van 90 graden voor het beste resultaat – zie ook onderstaande video

Author Lot
Lot