Philipsvisapure
Review

Philips VisaPure: hoe bevalt deze beautytool in het echt?

Door: Conny
9/12/2016

Eerder schreven we op Stijl Magazine een artikel waarin de Philips VisaPure werd uitgelicht en nu is het tijd om de proef op de som te nemen en deze beautytool te laten testen door twee redactieleden. Spoiler alert: ‘O, wat zacht’ is een veelgehoorde opmerking.

Even een opfrisser

Wat is de Philips VisaPure ook alweer? Het is een multifunctionele reinigingsborstel voor je gezicht, die de huid tien keer beter reinigt dan wanneer je je gezicht handmatig reinigt met bijvoorbeeld een facewash of reinigingsmelk.

Hoe die dat doet? De borstel met zachte haren roteert en pulseert, waardoor vet, vuil en make-up van de huid verdwijnt en je een frisse, schone snoet overhoudt. Zestig seconden is voldoende om je huid te reinigen, het apparaat kan ook in de douche gebruikt worden en kent twee standen voor milde of intensieve reiniging.

Het reinigen met de VisaPure Advanced SC5340/10 is niet alleen effectief, maar ook ontspannend, aangezien er een apart opzetstuk voor gezichtsmassage bij geleverd wordt waarmee je je gezicht een heerlijke massage en de bloedcirculatie een boost kunt geven. Klinkt als muziek in de oren, maar hoe bevalt het apparaat bij ons testpanel bestaande uit Juul en Esmée?

Testcase 1

Juul (coördinator Stijl Magazine) is een fanatieke make-up gebruikster en heeft behoefte aan een tool die haar gezicht brandschoon achterlaat. Ze heeft een droog en lichtgevoelig huidtype. In haar video test ze de Philips VisaPure uitgebreid en laat ze ons weten wat ze ervan vindt.

Getest door Juul

Conclusie van Juul’s video

Pluspunten
Het apparaat zorgt echt voor een diepe reiniging, werkt makkelijk, is snel in gebruik en het borsteltje voelt fijn aan op haar huid. De massage is een extra voordeel plus het feit dat je het apparaat onder de douche kunt gebruiken. Juul’s gezicht voelt lekker zacht en schoon aan na het gebruik van de Philips VisaPure Advanced.

Kritische noot
Wanneer je 's winters vaak foundation draagt zoals Juul, is het even zoeken naar de beste cleanser die je in combinatie met de VisaPure kunt gebruiken. Juul gebruikte hem met een cleansing milk en had het gevoel dat je dan eigenlijk twee keer moet reinigen met de VisaPure, wil je je gezicht goed schoon krijgen. Wat ze zou kunnen doen om dit te voorkomen, is haar make-up voor het gebruik van de VisaPure verwijderen met een milk en watje en haar gezicht daarna reinigen met de cleanser. Het ergste vuil is dan al verwijderd, waardoor de huid verder diep gereinigd kan worden met de borstel.

Testcase 2

Esmée (redacteur) gebruikt weinig make-up en heeft een droge, licht gevoelige huid. Ze kan niet tegen elk skincare product en reinigt haar huid normaal met een milk en daarna met een gel face wash.

Philipsvisapureapparaat
Visapuremassagestand
Visapureingebruik

Op bovenstaande foto's zie je de Visapure met het facewash borsteltje, het massage opzetstuk en de Visapure in gebruik.

Conclusie van Esmée

Pluspunten
Esmée’s huid voelt glad aan na gebruik van de borstel en de haartjes voelen zacht aan op je huid. Ook het massage opzetstuk is favoriet en de milde en intensieve stand op het apparaat geven haar genoeg opties om een persoonlijk skincare ritueel in te stellen.

Kritische noot
Esmée twijfelt of ze de VisaPure ook in de ochtend nodig heeft. In de avond vindt ze het een uitkomst, omdat ‘ie de huid diep reinigt, maar ’s ochtends heeft ze het gevoel dat zo’n deep cleansing tool bij haar niet nodig is. Misschien handig voor Esmée om te weten: door het gebruik van je VisaPure in de ochtend zal je huidverzorging ook beter worden opgenomen door de huid.

“Ik vind de VisaPure echt een heel makkelijk product om te gebruiken, ik ben namelijk zelf best heel erg laks met het reinigen van mijn huid. Het enige wat ik elke avond doe is mijn make-up eraf halen omdat ik geen zin heb om er heel veel tijd aan kwijt te zijn, daarom is de VisaPure ideaal voor mij.''

Enthousiaste klant van bol.com

Heb jij de Philips VisaPure (Advanced) zelf al geprobeerd? Wij zijn heel benieuwd naar wat jij ervan vindt. Laat je review achter!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Philips

Author Conny
Conny