Grohe Nivea Header
Uitgelicht

Deze wellness douche geeft je badkamer direct spa-allure

Advertorial
Door: Lot
15/11/2016

Van de etherische olie voor in bad tot de obligate geurkaars tot de deur die op slot moet… Allemaal goedbedoeld, dit soort spa-at-home tips, maar serieus: hoe vaak nemen we de moeite? En hoe fijn zou het zijn als je je met één druk op de knop elke dag opnieuw in een luxe wellness oord waant?

Drukken, draaien, douchen

Er is een douche die maakt dat je ’s ochtends fluitend je bed uitkomt, ook al is het maandag en heeft het de hele nacht tien graden gevroren. GROHE Rainshower SmartControl heet-ie, en je koppelt hem zo aan elke standaardaansluiting.

Om te beginnen is hij uitgerust met een altijd-handige handdouche en een XXL hoofddouche waar je – in tegenstelling tot de meeste andere regendouches – met je hele lijf onder past. Genieten! Om te kiezen hoef je alleen maar op een knop te drukken en er aan te draaien voor de gewenste straalsterkte. Schakelen tussen beide gaat al even gemakkelijk en als je zin hebt zet je ze gewoon alle twee aan. Geen zorgen over plotselinge temperatuurschommelingen, maar daarover straks meer.

Eerst even over De Straal, die gaat jou namelijk het ultieme spa-gevoel geven. Dankzij de DreamSpray® technologie wordt het water altijd eerlijk verdeeld over de sproeigaatjes voor een volle douchestraal, welke straalsoort je ook kiest.

Want dat is ook zoiets: je kunt kiezen uit meerdere typen stralen. Wil je ‘gewoon’ douchen, schakel je de PureRain straal in zodat er een regen van grote, zachte druppels op je huid neerkomt. Voor nog meer ontspanning switch je naar de TrioMassage straal – een combinatie van sproeigaatjes die openen en sluiten en twee pulserende straalsoorten die je hoofd, nek en schouders masseren. Perfect om jezelf mee wakker te douchen, of om juist de stress van de dag mee af te spoelen.

"De Grohe regendouche smartcontrole is één en al luxe in de badkamer. Heerlijke straal en dat terwijl de douche waterbesparend is. Goede thermostaatregeling, makkelijk regelbaar...een handige handdouche en het chroom heeft een allure van een hotelkamer. Elke dag pure verwennerij om hier onder te kunnen staan."

Enthousiaste klant van bol.com

En hiervan word je ook zen:

SmartControl®
We noemden net al het druk- en draaiprincipe waarmee je de GROHE Rainshower SmartControl aanzet, maar pauzeren of stoppen gaat al net zo gemakkelijk door nogmaals op de knop in kwestie te drukken. Het mooie is dat de straalsterkte die je geselecteerd hebt automatisch wordt opgeslagen voor de volgende douchebeurt. Dit hele systeem hangt er trouwens ontzettend strak en stijlvol bij, niet te vergelijken met een doorsnee douche met toebehoren.

TurboStat®
Dankzij deze techniek is bibberen tot het water warm is iets uit een Spartaans verleden. Bijna direct na het aanzetten bereikt deze douche de gewenste watertemperatuur en die houdt hij ook nog eens constant. Zelfs als iemand ergens anders in huis besluit af te gaan wassen.

CoolTouch®
Een gewone douchekraan wordt tijdens warm douchen loeiheet, waardoor het tijdens het inzepen altijd oppassen geblazen is. Niet bepaald ontspannend. De GROHE Rainshower SmartControl omspoelt het hete water in de kraan met koud water, zodat hij nooit warmer wordt dan het water waarmee je doucht. Ook reuzeveilig met kleine kinderen.

Grohe Smart Control Regendouche

EcoJoy®
Ondanks de krachtige waterstralen verbruikt de kraan tot wel 50% minder water. Scheelt in de portemonnee en het is beter voor het milieu.

SafeStop®
Omdat de kraan ‘vastklikt’ op de veilige, comfortabele temperatuur van 38°C, zul je nooit ineens geconfronteerd worden met een veel lagere of juist te hoge temperatuur. Douche je liever warmer of kouder, kun je deze ‘klik’ temperatuur natuurlijk altijd bijstellen.

TwistFree®
Jaaaa, eindelijk, een doucheslang die automatisch meedraait zodat je er nooit meer in verstrikt raakt of de boel verbuigt. Komt door een slimme toepassing in de aansluiting. Waarom heeft niemand dit eerder uitgevonden?

StarLight® en EasyClean®
Ook best wel een spa-puntje: een immer glimmend schoon kraanoppervlak. Dat van deze douche is krasbestendig en heeft een duurzame glans, waardoor de kraan er altijd als nieuw uitziet. De sproeiplaat kan bovendien worden losgemaakt en in de vaatwasser worden gestopt. Daar komt hij vervolgens veel schoner uit tevoorschijn dan je met een doekje voor elkaar krijgt.

Neem hier alvast een virtuele douche

Maak je homespa compleet

Vergeten we bijna om melding te maken van de handige douchetray op de thermostaatkraan. Als je slim bent, zet je daar een al even spa-waardig doucheproduct op, dan begint de dag extra ontspannen.

Een van de fijnste in zijn soort vinden wij op het moment de Shower Silk Mousse, de allerzachtste doucheverzorging in het assortiment van NIVEA. Die hoef je niet op te schuimen met water, hij komt er direct als een wolk schuim uit. Deze producten zorgen voor een zijdezachte huid door de formule die verrijkt is met NIVEA’s essentiële oliën, amandelolie en het unieke ingrediënt zijde-extract. Zijde-extract is een bron van proteïne die de huid intensief hydrateert.

Er zijn er drie: eentje met de verzorgende ingrediënten en geur die we kennen van de originele Nivea Crème uit het blauwe blik (Creme Care), één met jojoba-olie voor extra hydratatie (Creme Soft) en een die je huid net zo zacht maakt als de Zijdezachte Body Lotion met shea butter en vitamine A, E en F (Creme Smooth).

Nivea Silk Mousse

Tip: de keuzehulp

Douchefabrikant GROHE heeft trouwens nog veel meer slimme douchesystemen die je badkamer een snelle spa-fix geven, allemaal inclusief 30 dagen niet-goed-geld-terug genietgarantie. Met deze handige keuzehulptool ben je er zo achter welk type douche bij je past.

Winnen!

We mogen een complete GROHE Rainshower SmartControl ter waarde van €875 weggeven plus een heleboel verwenpakketten van Nivea met de Shower Silk Mousse. Één van de lucky winners krijgt ze dus allebei en kan direct beginnen met het grote genieten.

En zo maak je kans

  1. Deel een foto van jouw wellness of thuis-spa momentje op instagram of facebook met de hashtag #gunjezelfeengoedochtendhumeur
  2. Tag hierin @stijlbolcom, @grohenl en @niveanederland (instagram) / Tag hierin @bol.com Stijl Magazine, @GROHE en @NIVEA (facebook)
  3. Duimen maar!

De winnaars worden op donderdag 22 december bekend gemaakt.

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met Grohe en NIVEA.

Author Lot
Lot